| cocosnucifera a întrebat:

Ieri pe l-a opt a inceput sa ma doara burta. La zece am inceput sa am o senzatie de greata, asa ca am luat Motillium, nu am simtit nici o diferenta, cu atat mai mult am inceput sa vars. Toata noaptea m-am chinuit cu asta. Nu stiu ce sa mai fac senzatia continua si din cand in cand mai vars. Am mai avut asa ceva acum 7 ani, dar nu mi s-a spus ce am avut. Ce ma sfatuiti sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| bulin a răspuns:

Esti in acea perioada? Unde te doare mai exact burta? Febra ai? Posibil o indigestie sau ceva mai grav.Consulta medicul de familie. Pentru senzatii de greata eu recomand mai mult emetiral big grin

| Safire17 a răspuns:

Sper sa nu fie la ce ma gandesc eu... oricum... depinde de cati ani ai, ca sa te asiguri ca nu esti insarcinata te-as ruga sa mergi la medicul de familie sa te consulte.

| Madalina285 a răspuns:

Sunt niste sintome...ciudate pot spune.Multa lume s-ar gandi la ce ma gandesc si eu.Cel mai bine ar fi sa mergi la doctor.

| kolcov a răspuns:

Avorteaza

| kiss a răspuns:

Mergi la medic, cred ca-i cel mai bun sfat pe care ti-l putem da.