| oOSmileoO a întrebat:

Ieri seara am avut meci de handbal si in timpul meciului am smitit cum niste fire de la genuchi s-au rupt si am cazut p jos de durere.Mai tarziu m-am dus la doctor unde a zis ca s-ar am ruptura de ligamente si ca trebuie sa fac un RMN si astazi genuchiul mi s-a umflat oarte tare am pus si gheata si tot nu s-a desumfalt...si nu mai stiu ce sa fac...straight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Still a răspuns:

Pai inceraca sa iei niste calmante ceva.Insa nu tine.Trebuie sa faci un control, e sanatatea ta in jochappy

3 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Pana maine, cand vei face radiografia aplica metodele de prim ajutor descrise la " tratamentul de baza in intinderi, rupturi si entorse" : http://www.esanatos.com/......e55138.php

| angel74dm a răspuns:

Există şi o întrebare? Du-te repede la RMN, că e grav cu ligamentele...

| Alemoni a răspuns:

Nu exclude RMN-ul!
Cu ligamentele este o problema serioasa.
Sanatate!