Cumpara de la farmacie o chestie care se numeste plasture antireumatic. Puneti-l pe umar si lasa-l 24 de ore (poti sa faci dus cu el). te va incalzi foarte tare si durerea se va ameliora.
Poti sa iei si ketonal forte de 100 mg... este un antiinflamator si antialgic... ca si tratament poti sa iei 2 pe zi dimineata si seara timp de 4 - 5 zile (neaparat luat dupa ce ai mancat )... iar data viitoare vezi cum dormi cu ventilatorul ala... nu e sanatos sa pun curentii de aer direct pe tine... indreapta si tu ventilatorul in sus... multa sanatate
BUNA,
Daca nu-ti trece cu vreo crema Ben -Gay, TONIFOR (100% NATURAL) atunci incearca sa incalzesti niste sare mare intr-un vas... pune sarea incalzita (atat cat o poti suporta ) intr-o carpa si tine-o acolo unde ai durerea pana se raceste sarea... poti plimba usor cu miscari circulare, sarea incalzita (si pusa in carpa ) pe zona care doare! Poti repeta chestia asta de cateva ori pe zi pana trece durerea!
Eu fiind insarcinata nu am putut folosi nici o crema asa ca am folosit sarea incalzita care "mi-a salvat viata "...
Sper sa te ajute!
Sanatate multa!