Pai...fara antibiotic nu o sa se desumfle niciodata, sau daca o sa se desumfle, tot puroiul va urca spre cap, si nu e tocmai ok.
Pentru dureri (s-ar putea sa te ajute si cu umflatura) incearca niste gargara la masea cu un alcool puternic. Si mai stiu de la mama ca atunci cand avea o umflatura pe fata isi punea 2-3 foi de ceapa si se dezumfla.
Mai mult nu stiu sa-ti spun... Am patit-o si eu si am stat umflata vreo 3 zile. Dar am luat antibiotic la 6 ore si s-a desumflat pana la urma, iar dupa 2 saptamani am fost la dentist si mi-a tratat-o.
Tu faci cum vrei! Numai bine!
Antibiotice si mai pti aprinde o tigara si sa o bagi in ureche scoate curentul afara si se dezumfla mai repede
Daca nu iti trece de la sine chiar ar trebui sa mergi la un dentist... poate e vorba de o infectie.preferi sfaturi de genul:mananca mere,pere,struguri dar care sa nu aiba efect sau sa auzi sfaturile unui,, dentolog"care cu siguranta stie ce a cauzat umflarea maselei. poate vei manca,, mere" si iti trece dar peste cv timp te trezesti cu aceeasii problema sau poate fi mai grav...nu trata bolile dupa ureche.aaa si e posibil ca unul din medicamentele folosite sa fi cauzat umfatura.Bafta!
Nu stiu daca ai luat amoxacilina e si pentru infectie si pentru luarea temperaturii daca vrei sa-ti treaca trebuie sa te duci la un stomatolog sa-ti dea o reteta si sa se uite urgent pentru ca dintr'o umflatura o dai in altele mai grave. dar pana atunci ca sa ti se mai duca din umflatura tine comprese reci cu gheata pe falca ca sa-ti ia din temperatura si bea multe ceaiuri
Buna.Ca sa se desumfle fata poti folosi comprese cu apa rece, dar tot nu scapi de dentist.Chiar daca e umflata maseaua trebuie sa mergi la dentist pentru ca e posibil sa nu fi luat antibioticul potrivit.Iar o alta problema(asta o spun din proprie experiente), e posibil sa ai o punga de puroi la masea, iar doctorul stomatolog va face o mica incizie sa-i dea drumu.Bafta.