Sandwich-ul nu este intocmai recomandat. Incearca sa mananci o cana de iaurt cu fulgi de porumb dimineata. Apa serveste ca mediu de savarsire a reactiilor chimice din corp, deci considera consumarea apei in cantitati mai mari. Faptul ca urinai fin inseamna ca sistemul tau elimina toxinele. Nu amesteca mancarurile ce se comporta ca substante bazice in corp cu cele ce se comporta ca substante acide. Mananca de 3 ori pe zi, mai mult dimineata si mai putin spre seara.
Cu siguranta ca o alimentatie sanatoasa, putina miscare si odihna suficienta te-ar ajuta, dar, mai intai, e foarte important sa te asiguri ca nu ai nicio problema de sanatate care sa iti cauzeze aceste simptome, motiv pentru care ar fi bine sa ajungi la medicul tau pentru un consult si cateva investigatii mai intai.
http://www.i-medic.ro/......i-la-femei
Buna,
Te-as sfatui sa mergi la doctor totusi, pentru a determina motivul pentru care esti in aceasta situatie.
Poate fi o simpla astenie de primavara dar pot fi si alte probleme, de la unele simple precum lipsa de vreo /mai multe vitamine si/sau minerale, pana la afectiuni hepatice.
Dimineata ma trezesc la 6 fara 15 si plec la 6 si 15, si nu pot manca la ora aia.Mamanc in prima pauza, adica pe la 9 dar de cele mai multe ori la 11.Mananc un sandwich si apa nu beau.In timp zilei beau maxim 2/3 cani.Am baut odata 1.5 litri si urinam fin 10 in 10 minute.
Multumesc pentru sfat O sa fie greu sa ma obisnuiesc sa mananc dimineata si sa beau multa apa adar o sa incerc
Sandwich-ul nu este intocmai recomandat. Incearca sa mananci o cana de iaurt cu fulgi de porumb dimineata. Apa serveste ca mediu de savarsire a reactiilor chimice din corp, deci considera consumarea apei in cantitati mai mari. Faptul ca urinai fin inseamna ca sistemul tau elimina toxinele. Nu amesteca mancarurile ce se comporta ca substante bazice in corp cu cele ce se comporta ca substante acide. Mananca de 3 ori pe zi, mai mult dimineata si mai putin spre seara.
Asa ma simt si eu in ultima vreme. Adica sunt obosita tot timpul nu am chef de nimic am o stare nasoala. Am aceeasi simptome ca si tine. Problema e ca ar trebui sa mancam mai multa mancare gatita. De exemplu o supa facuta din legume proaspete. Au multe vitamine si te ajuta foarte mult. Sa dormi cat trebuie nu in exces pentru ca apoi te trezesti "batuta cu parul". Apa sa bei multa si sa mananci fructe. Poti sa iei si un calciu sau alte vitamine. Sper ca te.am ajutat :*
Incearca sa mananci dimineata, micul dejun e cel mai important (prajeste o felie de paine si pune fineti pe ea daca zici ca iti place ciocolata o cana cu ceai alea alea...) si la pranz ( supe, carne cu o garnitura ceva acolo, deserturi ) si seara... incearca sa respecti mesele principale ale zilei si nu o sa mai ai starea asta.
Depinde la ce ora de culci si la care te trezesti. Te 10 PM trebuie deja sa fii in pat