| blondull17 a întrebat:

Iinitial am crezut ca doar incaltat imi iau foc ficioarele in adidasi sau pantofi, dar azi am avut uimirea sa observ ca incaltat intr-o pereche de papucii si ciorapi de bumbac au inceput sa-mi miroasa picioarele dar culmea ca nu imi simteam picioarele transpirate, erauuscate in totalitate! E posinil sa fie si altceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E posibil sa fie o ciuperca sau o igiena incorecta a picioarelor. Incearca intai sa te asiguri ca nu ai probleme de igiena: adica te speli de minim doua ori pe zi, cu apa calda si sapun, porti numai ciorapi de bumbac pe care ii schimbi macar la 12 ore si nu ii mai reporti fara sa-i speli, iar spalarea ciorapilor se face la 60 de grade pentru cei colorati si 90 de grade pentru cei albi, programe de minim o ora.
De asemenea schimba-ti toata incaltamintea cu una de piele naturala si da in fiecare zi in pantofi dupa purtare cu spray special de pantofi de la Scholl. daca toate astea nu-ti rezolva problema, e cazul sa te duci la dermatolog fiindca inseamna ca ai o ciuperca.

| minelly a răspuns:

Sunt persoane care sunt alergice la ciorapi colorati, nu stiu daca este cazul aici. ncearca sa porti numai ciorapi albi, dar cel mai sigur du-te la medic el stie cel mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, ceva bai de picioare cu bicarbonat de sodiu, o lingura la 1 kg de apa sau lasimil, canesten pentru ciuperci picioare, nu mai folositi papuci de plastic, incaltaminte din plastic, ciorapi numai din bumbac, aceste ciuperci or sa se refaca daca stati incaltat 10 ore pe zi asa ca aduceti-va aminte de picioare macar o data la 2 luni si mai tratati-le, nu uitati, canesten lasimil, daca miros dupa acest tratament, mergeti la un laborator, se va sterge zona cu vata se va da la laborator sa vada ce fel de ciuperca este, succes.

| Gabi_Manu_1983 a răspuns:

Www.adidasitari.ro the best calitate pret, recomand