Ahm... le zici ca te scapa si mergi dupa niste tufe!? Ei unde crezi ca-si fac treburile?
Scumpo, eu am fost cu cortul cate doua saptamani, crezi ca nu ne-am pisat deloc in timpul ala? Oricine rade de tine in situatia aia e un cretin si ar trebui sa-ti alegi prietenii pe considerente mai solide.
Daca ai un anturaj educat, toti vor intelege ca este ceva firesc care trebuie rezolvat. Te retragi putin si ii rogi sa se intoarca toti cu spatele.Rezolvi problema si le spui "multumesc". Daca ai un anturaj in care se rade de asa ceva, mai bine renunti la el.
Le spun ca ma duc cu putina,, treaba". Ma pitesc repede dupa niste tufisuri, rezolv treaba si ma intorc
Pai sunt cu iubitu.
ma intelege e ceva normal.
stie ce pisarcoasa are langa el)
si ar merge cu me
Fata de prieteni mei care imi sunt prieteni incep sa fac o coleta de servetele si le spun ca ma duc sa realizez o "treaba" de unu singur sau iubitei mele... ii zambesc subtil spunandu-i ca ma rectrag sa lecturez ceva, o vreme si sunt singur ca nu va fi nici o problema
Mas ascunde doua minute de el fug in niste tufisuri si gata eu intodeauna am servetele la mine
m-as indeparta de ei fara sa observe si m-as ascunde dupa niste copaci mai mari dar nu as sta mult ca sa nu observe ca lipsesc
1. wc n-o sa existe in padure.
2. ti-ai raspuns singura la intrebare. se poate intampla oricui, asa ca nu e nicio rusine. stai linistita
Caut cel mai apropriat WC, chiar mergand cu masina sau daca nu ma tin pana acasa chiar daca mi-se face rau. Chiar daca este ceva natural sa faci afara mi-se pare scarbos si gandeste-te ca cineva poate observa acel lucru si nu va fi placut
Sa-ti faci "treburile" nu e o rusine decat sa tii in tine pana la "explozie" Doamne fereste mai bine le spui ca ai o problema la stomac si trebuie neaparat sa mergi la WC chiar daca esti in padure, se gaseste loc intotdeauna pentru asa ceva
GIRL
stii vorba aia de ce ti-e frica de aia nu scapi? incearac sa nu te mai gandesti la asta si cred ca va fi mai bine
Nustiu, eu sinncer ma intimidez foarte tare in asa situatii. Nu pot s zic ca beau muilta apa da am nevoie sa merg de kiteva ori la wc ori de kite ori ies in oras.
Le prpui sa jucati de-a v-ati-ascunselea si te duci undeva departe si faci . Departe de ochii lumii. In caz ca esti cu iubitul... atunci nu mai stiu .
Razzvan1612 întreabă: