| Sebastianjuan a întrebat:

Imediat dupa dus fata mi se usuca excesiv si incepe sa se formeze un fel de piele moarta vizibila. Deja incepe sa ma exaspereze chestia asta..De asemenea, imediat dupa dus mi se usuca si scalpul si vine matreata. Nu pot scapa de ele in niciun fel? Samponul de cal e bun? Tocmai ce am intrat intr-o relatie si imi e rusine cand prietena mea imi baga mana prin par.e urata treaba.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| cezar003 a răspuns:

Sapun cu sulf si mai putine cosmetice volatile
vreau sa spun eventual un masaj capilar cu ulei de masline, sau cocos, nu toate deseurile facute din petrol si alcol pe fata tot cu ulei de masline daca se poate extravirgin presat la rece si singura alta crema Nivea si poate faci baie prea des cum ar fi de 2 ori/zi asta iarasi este responsabil pentru piele uscata iar matreata din acelasi motiv pe cap probabil ai ten uscat si nu rebuie sa te speli mai des de 3 ori/saptamana desigur balsam dupa fiecare spalare

| Violleta2022 a răspuns:

Probabil ai o dermatita seboreica, care necesita tratament cu NIZORAL, sau sampon cu nizoral.

Răspuns utilizator avertizat