E periculos otoscopul. Eu am vazut oameni morti din cauza lui. Lasand gluma la o parte cam cu ce ai vrea sa consulte un ORL-ist? Cu palnia ca pe vremea lui Duca Voda?
Sincer va spun voua ca nu am habar ce aveam eu in cap atunci, cred ca a fost prin anul 2004 cand aveam 7 ani cel mai probabil.
E! Dar eu am inteles ca si acum ti-e frica. Daca nu inseamna ca este Ok. Sa fii sanatoasa.
Sa-mi fie frica de ORL in acest moment? Unde am scris asa ceva? Ma duc si singura acum la medic!
V-am spus ca nu mai stiu cati ani aveam cand a fost prima vizita, am presupus anul 2008 dar poate fi si mai devreme. Am 24 ani acum. Am mai scris ca de atunci am putut sa merg fara probleme la multi medici ORL.
Asa era atunci pe vremea aia nu ai spus in ce an a fost vizita la ORL,, nu stim in ce an esti nascuta dar sa presupune m ca erau anii 80, 90, in vremea aceea cabinetele si medicii nu aveau aparatura de azi, acum majoritatea medicilor sunt tineri/tinere studente la facultate, si se poarta altfel cu pacientul il ajuta nu il sperie de cum intră pe ușă, te consulta cu atentie, consultatia se desfasoara fara durere, ei au tehnologie moderna care depisteaza cu acuratețe orice simptom, chiar si teama de dentist sau de recoltare a singelui se face azi cu usurinta fara durere fara traume psihice. Mergi cu toata increderea la medicul orl si vezi ce ai, nu sta speriată si cu teama, ce a fost cand erai mică nu se va repeta acum in era tehnologiei moderne.
Dar eu doar atunci cand eram mica imi era teama, am fost cand am crescut de multe ori chair singura la medicul ORL! Stiu ca medicul ORL, spre deosebire de alti medici de obicei nu foloeste injectii iar consultatia in general este suportabila mai ales multumita tehnologiei moderne. In ce an a fost vizita, cred ca prin 2008 sau 2009.
AndreeaIoana22 întreabă: