Buna
Cu siguranta ca orice soc afecteaza ininimioara..si nu numai socurile si noptile pirdute/cafeaua/energizantele/tutunul
O zi frumoasa sa ai
Daca nu suferi de probleme cardiace nu ai ce sa patesti de la o sperietura doar soculde moment si trece apoi. Daca eti cardiac cu siguranta iti poti afecta inima.Stai linistit.Consuma alimente care au calciu si calciu ionic sau suplimente pentru sanattpatea inimii daca vrei.
Mersi Nu sufar de vreo boala de inima...doar auzisem pe cineva ca vorbea ca daca iti fortezi inimia poti face atac de cord..sau altceva grav.
Probabil se referea la cei cu probleme nu?
Ce pot patii?
Sa devi cardiac
Inima e destul de puternica sa suporte socuri.Ideea e ca sperieturile iti omoara cam 20.000 de neuroni odata din cauza declansarilor de adrenalina, noradrenalina, dopamina si GABA. Evita emotiile prea puternice daca nu vrei la 50 de ani sa te prinda sas-ul din urma(Alzheimer)
Adica nu doar dupa ce esti socat si speriat ..si emotiile afecteaza? ca in ultimu timp am simtit mari emotii.
Da,normal,dar nu emotia in sine ci revenirea la starea initiala.e mai complicat.ideea e ca organismul uman e destul de rezistent dar sa nu exageram.
Da nu stiu pai de multe ori am patit nu stiu ce va fi in viitor dar sigur o sa patesc ceva nasol...da ma duc la un control n-am ce face asta e viata.
Hai serios? asta i cea mai mare prostie ever. Daca inima e ca orice muschi eu ma duc si ma iradiez de la UMF
Stai linistita ca nu mori de la un atac de panica, asa ziceam si eu ca fac infarct si mor pana m-am dus la psihiatru si mi-a dat niste pastile minune iar acum nu ma mai doare inima nu mai fac niciun atac de panica... daca vrei sa scapi de atacurile de panica te poti duce la medic.