Da, atunci se întâmplă cel mai des, numai că eu cum am tinitus aud și alte sunete ciudate
Da, de la aia ar trebui sa faca. Plus ca uneori este "normal" sa mai simti acea tensiune in ureche, ca bataile inimii. Dar ar trebui sa dispara.
Da, poti sa iti scoti maseaua, nu are legatura. Nu o sa doara daca te gandesti la asta, o sa iti faca anestezie si aia este. ^_^
Deci bătăile inimii in urechi au legătură directă cu tinitus? Nu cu tensiunea?
Poate fii si tensiunea mica
Pai da, tinitusu poate fi asociat si cu sunetul de batai de inima
Cred că doar pe lumea aialaltă o sa am parte de liniște
Cu anexitatea nu e de de ras motane
Pai nu am ras. Stiu cum e.
Si te ai rezolvat?
Oho, de cand...
Da, am și febră. mâine trebuia să îmi scot măseaua de minte și să duc radiografia, sper sa mă simt mai ok să pot merge la programare, daca nu o sa reprogramez.
Hmm, sa nu fie de la Coronavirus, serios vorbind. Sau, poate ca este din cauza maselei de minte, idk. Ceea ce auzi tu in ureche poate veni dintr-o alta cauza, deci sunt cauze multiple la mijloc. Eu as intreba asa din curiozitate dentistul.
Nu e, că nu mi-am pierdut mirosul și gustul și văd că maică-mea incepe să își revine mai fast ca mine desi e bătrână și grav bolnava.
Ok. Eu in locul tau as intreba dentistul, ca sa vad ce spune, iar mai apoi as rezolva amanuntit problema, prin documentare si analizand atent propria viata, ca sa gasesc cauza. Si, multa sanatate mamei tale!