Incearca niste alergari de dimineata si seara (nu exagera) mananca bine sa nu te ingras mult dat nici sa-ti fie foame si mananca fructe si mai rar ceva dulce
Erecțiile-s naturale, de asemenea și masturbarea.
Sau altă rezolvare ar fi fost: porți o poză cu o femeie care să te excite în fața ochilor și stai cu penisul în erecție tot timpul, cât să umpli golul dintre pantaloni și talie. Apoi un tricou mai lung.
Ce treaba au erectiile, penisul, si celelalte cu intrebarea mea?
Ce treabă are categoria cu întrebarea ta?
Eu doar am încercat să-ți dau soluții care să le implice pe toate. În loc să apreciezi, tu îmi faci asta?!
Citez,, porți o poză cu o femeie care să te excite în fața ochilor și stai cu penisul în erecție tot timpul, cât să umpli golul dintre pantaloni și talie,, lasand la o parte faptul ca e imposibil, prea pervers si cu subînţeles răspuns
Atunci, fără perversiune, îți pui un stâlp în poziție orizontală în pantaloni cât să lărgești talia și să poți să porți pantalonii.
E foarte SIMPLU...strangi o gaura -doua la curea.Sau rogi o croitoresa sa-ti modifice putin pantaloni...
Sa-mi pun un ce? ohh boy, mai putin perversă era prima variantă
Am uitat sa specific in intrebare ca nu suport curelele, nici nu-mi stau cum trebuie, o iau in sus, si nah, nu-mi plac
Atunci faci cateva pense la pantaloni...mergi la o croitoresa si rogi sa-ti faca catva pense.
Slabitul, ca si ingrasul, nu il faci de capul tau, si mai ales din acest motiv.
Cred ca e solutie buna!
Personal nu isi recomand sasi modifici organismul daca el asa vrea sa fie el stie mai bine, in plus a fi slab este sanatate, poti sasi cumperi noi pantaloni luna asta 2, luna viitoare 2 si tot asa sau isi iei o curea si strangi mai bine,sportul slabeste nu ingrasa,pentru a face muschi trebuie sa alergi mult si sa manci multe protine,oua, carne, painea ingrasa inutil, zaharul ingrasa, nu baga otrava in tine doar sa te ingrasi
Pentru ce, pentru ca m-ai sfatuit cum sa-mi ascund erectiile?
Nu, soluții pentru a-ți ține pantalonii combinate cu categoria aleasă de tine, ăla era un bonus.
Cu prietena ta, ar fi mândră și ea.
Doar că pe stradă e ceva nașpa să știe alții ce te excită pe tine și când.
Da, e cam rusinos pentru mine sa discut asa despre obiectul meu
DA:sala,mese multe si dese(putin, da bun), somn min 8 ore pe zi.Atentie! Programul acesta trebuie respectat, altfel nu vei vedea rezultate!
Da, lasa ca daca nimereai vreunul mai aşa, si-i dădeai apă la moară, cred că ieşea o discuţie xxx
Nu cred, nu port astfel de discuții în public. Ține de intimitatea fiecăruia.
Oricum, alea erau simple glume.
Normal, oricum interesant avatar, eu credeam ca e o mamă c-un copil in braţe.(asa se vede de la departare), cand am dat click sa-l vad mai de aproape,,, omg
Cât de tare )))
Am o pasiune pentru cranii și pentru schelete. Nu le suportam în copilărie, dar acum îmi plac mult.
Ai putea sa iti schimbi garderoba, sa iti iei pantaloni cu cateva numere mai mici.
Nu poti sa te ingrasi local, doar sa pui burta atunci cand mananci mult, ceea ce nu iti recomand.
Poarta bretele daca nu porti curea.
Neea. E doar legat de aspectul lor. Tricouri cu cranii, bijuterii, imagini cu cranii sau cu oase. Nu e vreun fetish sau ceva.