anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi cad aproape toti pantalonii de pe mine, si nu stiu cum sa ma ingras in zona cu pricina, sau sa pun muschi, exista exercitii speciale pentru acea zonă?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
31 răspunsuri:
| Hexiled a răspuns:

Incearca niste alergari de dimineata si seara (nu exagera) mananca bine sa nu te ingras mult dat nici sa-ti fie foame si mananca fructe si mai rar ceva dulce

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Renunți la frecatul baghetei și nu mai faci exerciții. ^ categoria
Sau îți iei niște pantaloni mai strâmți, nu mai ai probleme nici la erecțiile spontane.
Sper că am ajutat, aștept funda.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Prea pervers răspuns

anonim_4396

Erecțiile-s naturale, de asemenea și masturbarea.
Sau altă rezolvare ar fi fost: porți o poză cu o femeie care să te excite în fața ochilor și stai cu penisul în erecție tot timpul, cât să umpli golul dintre pantaloni și talie. Apoi un tricou mai lung.

anonim_4396

Ce treaba au erectiile, penisul, si celelalte cu intrebarea mea?

anonim_4396

Ce treabă are categoria cu întrebarea ta?
Eu doar am încercat să-ți dau soluții care să le implice pe toate. În loc să apreciezi, tu îmi faci asta?!

anonim_4396

Citez,, porți o poză cu o femeie care să te excite în fața ochilor și stai cu penisul în erecție tot timpul, cât să umpli golul dintre pantaloni și talie,, lasand la o parte faptul ca e imposibil, prea pervers si cu subînţeles răspuns

anonim_4396

Atunci, fără perversiune, îți pui un stâlp în poziție orizontală în pantaloni cât să lărgești talia și să poți să porți pantalonii. happy

| Fatamuntilor a răspuns:

E foarte SIMPLU...strangi o gaura -doua la curea.Sau rogi o croitoresa sa-ti modifice putin pantaloni...

anonim_4396

Sa-mi pun un ce? ohh boy, mai putin perversă era prima variantă

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Fatamuntilor):

Am uitat sa specific in intrebare ca nu suport curelele, nici nu-mi stau cum trebuie, o iau in sus, si nah, nu-mi plac

| Fatamuntilor a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci faci cateva pense la pantaloni...mergi la o croitoresa si rogi sa-ti faca catva pense.
Slabitul, ca si ingrasul, nu il faci de capul tau, si mai ales din acest motiv.
Cred ca e solutie buna!

anonim_4396

Ok, îți poți face implanturi pe talie atunci.

anonim_4396

d'oh

anonim_4396

Se spune „mersi", nu se dă facepalm.

| RAY a răspuns:

Personal nu isi recomand sasi modifici organismul daca el asa vrea sa fie el stie mai bine, in plus a fi slab este sanatate, poti sasi cumperi noi pantaloni luna asta 2, luna viitoare 2 si tot asa sau isi iei o curea si strangi mai bine,sportul slabeste nu ingrasa,pentru a face muschi trebuie sa alergi mult si sa manci multe protine,oua, carne, painea ingrasa inutil, zaharul ingrasa, nu baga otrava in tine doar sa te ingrasi

anonim_4396

Pentru ce, pentru ca m-ai sfatuit cum sa-mi ascund erectiile?

anonim_4396

Nu, soluții pentru a-ți ține pantalonii combinate cu categoria aleasă de tine, ăla era un bonus. happy

anonim_4396

N-am de ce sa le ascund, sunt mandru de ele, lollaughing

anonim_4396

Cu prietena ta, ar fi mândră și ea. laughing
Doar că pe stradă e ceva nașpa să știe alții ce te excită pe tine și când.

anonim_4396

Da, e cam rusinos pentru mine sa discut asa despre obiectul meu whew!

anonim_4396

Ai dreptate. laughing

| Miky1 a răspuns:

DA:sala,mese multe si dese(putin, da bun), somn min 8 ore pe zi.Atentie! Programul acesta trebuie respectat, altfel nu vei vedea rezultate!

anonim_4396

Da, lasa ca daca nimereai vreunul mai aşa, si-i dădeai apă la moară, cred că ieşea o discuţie xxx

anonim_4396

Nu cred, nu port astfel de discuții în public. Ține de intimitatea fiecăruia.
Oricum, alea erau simple glume.

anonim_4396

Normal, oricum interesant avatar, eu credeam ca e o mamă c-un copil in braţe.(asa se vede de la departare), cand am dat click sa-l vad mai de aproape,,, omg

anonim_4396

Cât de tare rolling on the floor)))
Am o pasiune pentru cranii și pentru schelete. Nu le suportam în copilărie, dar acum îmi plac mult.

anonim_4396

Ciudata pasiune mai ai si tu,.

| stresat a răspuns:

Ai putea sa iti schimbi garderoba, sa iti iei pantaloni cu cateva numere mai mici.
Nu poti sa te ingrasi local, doar sa pui burta atunci cand mananci mult, ceea ce nu iti recomand.
Poarta bretele daca nu porti curea.

anonim_4396

Neea. E doar legat de aspectul lor. Tricouri cu cranii, bijuterii, imagini cu cranii sau cu oase. Nu e vreun fetish sau ceva. laughing