Cam asa il am si eu si imi cade... pot sa zic ca mult. dar mi-am luat de pe net o crema de par pe baza de petrol si e f buna, in vacanta de vara acum nu prea mi-am mai indreptat parul pentru ca eu mi-l indrept la 4 -5 zile siil si vopsesc.Acum ultima oara cand m-am vopsit am bagat 3 tuburi si ma asteptam sa cada la greu dar de la crema aia nu prea mai cade. Oricum am citit ca pe zi trebuie sa iti cada aproximativ 100 de fire de par, dar eu cum ma pieptan doar cand fac baie...
Daca nu ai varfuri despicate si par sanatos ne'ars, nu stiu ce sa fie, sau stia! iti tunzi varfurile odata pe luna?
Probabil e pe sistem nervos. Daca te consumi prea mult sau esti prea stresata. e posibil ca asta sa fie cauza.
Si mie imi cade parul tot asa dar numai toamna si primavara.Eu cred ca e din cauza climei si dolosesc samponul nizoral si am obdervat ca nu imi m-ai cade asa de tare
Poate fi din cauza stresului dar si din cauza lipsei unor vitamine si minerale.Mergi la medic, fa niste analize si intreaba daca poti lua eurovita pentru par si unghii! Mai foloseste o masca la sfarsit de saptamana cu un galbenus de ou, drojdie de bere dizolvata in sucul de la o jumatate de lamaie, ulei de ricin, ulei de masline si vitamina A uleioasa!
Si mie imi mai cade parul dar de la un timp nu chiar asa de des. am folosit samponul vichy si balsam :X e bun
Si eu sunt la fel, par lung si cade ffffffff mult, doar dau cu mana prin el si raman cu el in mana...incearca alopexy il gasesti pe net la site farmacia stejarul.ro.cu mine nu a mers dar lui sora mea si mama da...
Am eu o solutie pentru femei, si nu e vreo gluma proasta...cel mai bun medicament impotriva caderii parului e sexul, repet nu e vreo gluma proasta
Citeste te rog aici cateva sfaturi spuse de mine :* :* sunt multe nu le pot scrie aici
http://mariabeautytips.wordpress.com/......hidratare/