| diva1223 a întrebat:

Imi cade parul foarte tare. Ce pot sa fac? Va rog! Am ajuns la concluzia ca nu este doar perioada cand de obicei mie imi cade parul pentru ca au trecut in jur de 4 luni.Am incercat mai multe produse destinate acestei probleme, dar in zadar sad. sau cum as putea sa-l fac sa abia mai mult volum. poate asa nu se mai vede ca este foarte rar sad. precizez ca parul meu este lung. oare ar fi o solutie sa-l tund? MULTUMESC

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| gyorgya a răspuns:

Buna. uite aici un tratament pe care l-am gasit pe internet si am inceput sa-l folosesc de aprox 2 sap. mie mi se pare excelent pentru ca are tot ceea ce-i trebuie.
Cantitatile indicate in reteta sunt pentru un par mediu. In cazul in care aveti parul mai lung sau mai scurt, adaugati sau reduceti din cantitati. Pentru parul mediu sunt necesare: 6 linguri ulei masline, 5 linguri ulei ricin, 3-4 linguri vitamina A uleioasa, 4 fiole vitamina C si un galbenus de ou. Toate acestea (cu exceptia uleiului de masline si oului) se gasesc in farmacii. Reteta este impotriva caderii parului, regenerandu-l si vitaminizand firul de par.

Mod de aplicare: inainte de baie se uda parul foarte bine, se sterge si se maseaza cu aceasta compozitie, insistandu-se 2-3 minute la varfuri. Apoi se strange parul si se acopera cu ceva (casca sau prosop), lasand solutia sa patrunda timp de 30 - 60 de minute. Apoi se clateste si se spala parul in mod normal. Compozitia se aplica la fiecare spalare timp de cel putin o luna, pentru a se vedea efectele ei. Mult succes! happy
cat depsre tuns, ar fi si asta o solutie sa-l tunzi foarte putin pentru ca in general, parului lung este putin mai dificil sa-i dai volum fara produse ce-ti dauneaza parului(spuma, fixativ sau alte chestii).happy

11 răspunsuri:
soothe
| soothe a răspuns:

O solutie e sa-l tunzi;
te doare spatele, ametesti, ai unghiile crapate, ai avut vreo problema emotionala in ultima vreme? sampoanele nu iti folosesc la nimic. Am mai spus, cel mai bun remediu este masajul pe cap. Am vorbit despre asta cu alt prilej. Vezi la "cauta"

| Vizitiul a răspuns:

Pai, banuiesc ca esti o diva, nu? Daca iti vopsesti parul nu vad nimic anormal, se degradeaza, iar in ultimul stadiu cade. Nu te mai vopsi scumpo.

| elena_4396 a răspuns:

Ca farmacista iti recomand urmatorul tratament: Revalid capsule( 1 cp*3/zi o luna), revalid sampon si revalid balsam. Se face pauza o luna dupa care se repeta tratamentul cu capsule. Da rezultate extraordinare.

| georgianna a răspuns:

Am mai dat raspunsul acesta si altor persoane care au probleme similare. Din proprie experienta iti spun ca este util daca il respecti cu strictete, in plus vei scapa si de matreata. Mie mi-a fost deosebit de util insa trebuie sa ai rabdare si sa il folosesti pe termen lung.
Tratamentul este urmatorul:2 gtalbenusuri, 2 linguri tinctura de brusture, 2 tinctura mesteacan(le gasesti la plafar sau farmacii homeopate), 2 linguri de apa.
Se omogenizeaza compozitia si se aplica pe parul umed.Nu mai folosesti niciun alt produs din comert pentru par:fara masti de par, balsam, sampon.fixativ,spuma,etc
Vei folosi aceasta compozitie in loc de sampon; vei frictiona la radacina si il vei lasa catea minute(nu foarte multe sa nu se usuce galbenusul, ok?)
Stiu ca e neplacut sa iti pui galbenus dar frumusetea cere sacrificii.
Inca ceva:clateste din abundenta pentru a nu ramane cu bucati de galbenus.
E posibil sa se inchida un pic culoarea parului functie de coloratura tincturii.
P, S:eu am folosit tinctura nu extract hidralcoolic.
Daca iti cade atat de tare parul ti-ai facut si analize? sa nu fie deficit de calciu, magneziu/b-uri.
Ia masuri si in aceasta directie, e posibil sa fie o cauza a caderii parului din acesta directie.
Sanatate!

| Lorelai a răspuns:

Foloseste produse de la Revalid. Sunt bune.si mie imi cadea parul si am folosit sampon de la Revalid. Si poti folosi si o masca cu ulei de ricin, ti-o prepari tu si ti-o aplici pe par. Cauta pe net.

| raisa1993maria a răspuns:

Dupa baia la cap. incearca sa nu te piepteni, altfel parul este ud si se smulge foarte usor

| Vreau sa mi se stearga contu a răspuns:

Ulei de ricin e f bun, mie`mi cadea parul foarte mult daca bagam mana in el aveam multe fire de par in masa, la baie nu mai zic, si s`a regenerat cu uleiul de ricin, in cateva saptamani nu mi-a mai cazut :* bafta. [ am luat si revalid laughing si nu prea si-a facut efectul [

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.eu am luat Captafer in combinatie cu niste; pastile d ela dopel hertz pentru par si unghii.in 2 saptamani mi a crescut 1 cm... mirific

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am avut o perioada cand mi-a cazut parul foarte tare - aveam probleme la serviciu, propria-mi nunta de organizat, probleme cu banii...etc. La inceput nu am bagat in seama, dar pe parcurs, vazand ca-l adun cu pumnul de pe jos si dorind sa am la nunta un par frumos, nicidecum o freza basesciana, am inceput sa ma interesez pe net si pe la prieteni de un tratament eficient. N-aveam nici bani si nici timp sa ma apuc sa testez toate tratamentele de care auzeam. O prietena de-a mea care avusese aceeasi problema cu parul ca mine, mi-a recomandat sa incerc tratamentul de pe site-ul http://www.tratamentchelie.aaz.ro - am sunat, am discutat cu o doamna tare draguta care mi-a explicat cum se aplica tratamentul, am facut comanda si l-am folosit. Parul a incetat sa-mi mai cada dupa doar 2 saptamani de aplicare ( ma dadeam cu el de 2 sau 3 ori/saptamana...nu mai stiu exact )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie imi cade parul rau de tot, imi fac masca cu galbenu stiu de ou, adaug ulei de masline, 2linguriti de miere de albine si zeama de lamie...se maseaza biine, apoi il infashurezi ntrun prosop si tii in jur de 30-45 min. apoi il speli bine

| roxpau a răspuns:

Factori in caderea parului; strest, vopisit, te sfatuiesc sa mergi la un cabinet de dermatologie daca iti cade par foarte mult tunderea nu este o rezolvare a problemei