Bv asa e cel mai bine caderea parului poate fi si de la alimentatie, stres mai multe du-te la dermatolog
Buna si eu ma confrunt cu aceeasi problema dar eu am ajuns intr-un punct critic cand imi cadea extraordinar de mult parul...toata casa era plina de parul meu dar am fost si eu la dermatolog si mi-a prescris vitamine dar si un sampon de la vichy 3 in 1 care ma ajutat mult sincer...nu spun sa cumperi un produs scump( eu una nu as fi cumparat un sampon de la ei deoarece cred ca e fffff scump, pentru mine dar chiar m-a ajutat). samponul se numeste vichy dercos daca te intereseaza si se gaseste pentru toate tipurile de par.precizez k peste toate ca imi mai cade parul putin este si gras si trebui sa-l spal foarte des.
Salut, foarte buna ideea cu dermatologul, dupa ce vei termina tratamentul pe care ti-l va indica (sau eventual va trebui sa vezi si un alt medic, oricum unul din ei iti va da un tratament) ai putea totusi sa te tunzi si pana iti creste din nou parul poti purta o peruca sau eventual mese, codite, etc. SUCCEEEEEEEES
Mai jos, in pagina respectiva, gasesti 3 retete care iti vor regenera parul> http://www.divahair.ro/......ii_parului
Sau, poti aplica numai ulei de ricin, pentru ca retetele cu usturoi miros cam rau.
Mult succes;)
Nu iti foloseste nimic daca te tunzi.Si eu m-am tuns si tot imi cade.Ba chiar mai mult..