| Marii a întrebat:

Imi cade prea mult par! Nu stiu ce sa-i mai fac, nu e lung, depaseste putin umarul, uneori mi-e si teama sa ma uit la perie dupa ce o dau prin par de frica de a vedea cat par imi cade. Imi fac masti naturale, folosesc sampoane destul de scumpe, nimic! Metoda cu gazul este buna? Cu ce sa-l mai ajut? Peste cateva zile ma voi si tunde putin, dar nu stiu daca asta chiar va avea vreun efect maret.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dar cu factorul stresant cum stai?
Ulei de ricin.
Pa, pa.

| tyana a răspuns:

Revalid fiole.La mine a avut efect destul de bun, rapid si de durata. Dupa doua saptamani de tratament nu imi mai pica niciun fir. Dimineata si seara iti masezi pielea capului.Ar fi bine sa iei si ceva vitamine in perioada asta, gen Vitamax.

| DeeaLove08 a răspuns:

Foloseste fiolele de la vichy pentru caderea parului.sunt foarte bune. cauta pe net mai multe detalii

| AndrogynBeauty a răspuns:

Să ştii că toamna şi primăvara căderea mai masivă a părului este un proces normal. Totuşi, dacă persistă situaţia o bună perioadă de timp, probabil că fie stresul, fie lipsa unor nutrienţi din alimentaţia ta duce la această cădere a părului. În general complexul de vitamina B are un rol important.

| DamnedShadow a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa ii faci o vizita dermatologului, el va sti cel mai bine care e problema, facand niste analize. Iti va da si un tratament potrivit. happy

| AnoOnim23 a răspuns:

Buna Mari! sfatul meu este sa incerci samponul Gerovital plant, in afara faptului ca nu o sa iti mai cada parul o sa ii dea parului tau si stralucire.crede-ma pentru ca iti spun din experienta proprie