| Raluca15Elena15 a întrebat:

Imi cer scuze pentru categorie. N-am gasit categoria Cauze Nobile. Acum trecand la subiect am sa va propun un test: puneti-va mana la ochi, inchidetii si plimbativa prin casa.
Dorin nu vede inca de la nastere. Multi ar zice :,, Si ce?! De ce ne-ar pasa noua? Viata lui, treaba lui!". Nu-i condamn si mi-e rusine sa zic ca si eu gandeam la fel, pana cand mi- a fost luata si mie lumina ochilor. Nu va ganditi cat era de diferit fata de testul de mai sus. Nu poti vedea absolut nimic! La mine s-a rezolvat am facut o operatie mai complicata, vad cu ochiul stang care are miopie, dar nu cu cel drept. Pana aici v-am spus povestea mea. Dorin are 5 ani si nu stie cum arata cerul, soarele, proprii parinti si nici cum arata el. Eu am donat deoarece am trecut prin aceasta lume, si va rog sa donati si voi. Termenul limita pentru operatia din America este pana in septembrie. Locurile unde puteti dona sau trimite banii le gasiti pe site-ul LIBERTATEA la sectiunea Ajuta Copiii! Pe copil il cheama Dorin Tilica.
FIECARE DINTRE NOI MERITA O SANSA LA O VIATA NORMALA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| 7Roby7 a răspuns:

1.Aici este categoria pentru cauze nobile http://www.tpu.ro/cauze-nobile,daca o sa mai vrei vreodata sa pui o intrebare de acest gen.
2.Imi pare rau pentru Dorin si din pacate in acest moment nu il pot ajuta, sper sa aiba noroc si sa gaseasca pe cineva care sa il ajute.
Sper ca ti-am fost de folos si o sa ma rog pentru Dorin!

3 răspunsuri:
| NeymarJr11 a răspuns:

Trist, sad

| mariutza21 a răspuns:

Imi pare rau pentru el! Sper sa se faca bine! ...Saracutul...

| Raluca15Elena15 explică:

Merci pentru site. Chiar nu-l cunosc pe pusti dar m-a emotionat povestea lui prin prisma celor care mi s-au intamplat mie.