| user5493 a întrebat:

Imi curg ochii de 6 luni si nu am pus nici o picatura.ce pot avea? nu se vindeca si fara picaturi? sa am alergii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| BroascaCuElice a răspuns:

Si de ce nu mergi la oftalmolog?

| user5493 explică (pentru BroascaCuElice):

Pentru ca am citit ca picaturile iti pot agrava mai rau ce o fi..si in plus am fost asa informativ la doi si amandoi au avut pareri diferite..asa ca inca nu am pus picaturi, fiecare dadea tratament diferit..sa am alergie la igrasie oare-stau intr-o camera care are putina igrasie.

| BroascaCuElice a răspuns (pentru user5493):

Si eu am avut probleme de genul si am asteptat 3 saptamani, cand am mers la oftalmolog mi-a zis ca aproape mi-a aftectat retina si mi-a dat niste picaturi(antibiotic) mai puternice, dupa 1 saptamana de la utilizare ochiul mi-a fost mai bine

| user5493 explică (pentru BroascaCuElice):

Pai daca au pareri diferite..decat sa pun picaturi degeaba..sau trebuie cautat un oftalmolog mai bun..si daca cu picaturi imi fac mai rau?

| RoryM a răspuns:

Asa cum au spus si ceilalti.cea mai buna metoda este sa te duci la oftalmolog.

| user5493 explică (pentru RoryM):

Si daca cu picaturi face la fel..atunci nu picaturile rezolva ci depistarea cauzei daca e alergie si nu bacterie.

| user5493 explică (pentru RoryM):

Ochiul nu e rosu ca in pozele cu conjunctivita.

| user5493 explică:

Tot ce-mi ramane sa fac este sa ma rog la Domnul sa ma faca bine.

| RoryM a răspuns (pentru user5493):

Dar nu e mai bine sa fii sigur..si sa te duci..nu te costa nimic
e sanatatea ta totusi