anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi curge de jumate de an un lichid alb spre transparent din vagin si nu stiu ce inseamna acest lucru luand in seama ca mie inca nu mi-a venit menstruatia si am 13 ani. Imi puteti explica ce se intampla, va rog?
Multumesc. Dau fundita. :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Almássy a răspuns:

Nu te speria, eu am avut 1 an pana ce a venit deci nu o sa apara maine.alte intrebari? sunt aici pentru tinehee hee

8 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Vei deveni adolescentă curând, se termină cu faza de copilă! Sărbători fericite şi mută sănătate!

| mona a răspuns:

E un semn ca urmeaza sa iti vina menstruatia

| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Acest lichid incepe sa curga cu aprox. 2 ani inainte sa iti vina menstuatia asa ca stai linistita este ceva normal.

| Almássy a răspuns:

Lichidul alb te protejeaza de microbi si este semn ca menstruatia se apropie

| Inkubus a răspuns (pentru Almássy):

Si cam peste cat timp s-ar putea sa vina daca aceste secretii au aparut?

| Inkubus a răspuns (pentru Almássy):

Ee..cam atat..mersii laughing happy

| Almássy a răspuns (pentru Inkubus):

E binelaughing

| Almássy a răspuns (pentru Inkubus):

Nu te speria, eu am avut 1 an pana ce a venit deci nu o sa apara maine.alte intrebari? sunt aici pentru tinehee hee

| alllissssa a răspuns:

Nu te speria...Sunt doar niste secretii vaginale care protejeaza vaginul impotriva bacteriilor.Este bine ca ai aceasta secretie, chiar daca nu ti-a venit menstruatia.E ceva normal...