Mergi la spital sau undeva.
stiu o persoana care intruna patea asa si pana la urma un medic i a spus ca e din cauza venelor foarte subtiri si sensibile...pana la urma stiu ca printr un procedeu i a topit sau ars pe acolo ceva (nu stiu detaliile foarte bine) si de atunci nu i a mai curs niciodata
Sangerarea apare cand esti nervoasa, dar nu e de la stres...nu prea are sens!
Cauta si alte pareri...pe mine deja ma enerveaza medicii astia de familie care nu au un diagnostic rapid si dau vina pe stres. Mergi la orlist si la cardiolog Sanatate!
Poate fi de la caldura si stres. Daca ai fost deja la un control ORL nu ai de ce sa te ingrijorezi. Daca nu ai fost, mergi.
Caldura si stres? Patesc asta si iarna. Sunt destul de relaxata. nici vorba de stres
Un control medical mai amanuntit atunci.Pentru linistea ta.
Nu pot sa nu ma enervez. Nu imi exteriorizez sentimentele si se aduna in mine toate, nu am cum sa le ignor sau incetez sa ma mai enervez cand vad doar prostie in jur
Eu am enervez mai greu, dar si cand ma enervez ma linistesc imediat,
Nu stiu daca te pot ajuta cu raspunsul meu, si eu am avut tot ceva legat de stres, mie-mi spuneau ca este "tic nervos", eu imi tot dadeam ochii peste cap din 10 in 10 secunde,nu ma puteam controla, am fost la medic, si mi-au spus ca fac asa doar de la stres, sau nervi, si ca o sa-mi treaca in cateva luni..Eu nu credeam, dar in 2 luni mi-am revenit.
Nu cred ca are vreo legatura cu problema mea. Nu sunt de fel stresata
Bună,nu știu dacă te-aș putea ajuta cu răspunsul meu..Am avut și eu la fel ca tine."Tic nervos",tot îmi dădeam ochii peste cap extrem de des,nu mă puteam controla, am fost la medic, și mi-a spus că este legat de nervi, sau de stres, mi-a spus că în câteva luni o să-mi treacă.Și peste 2 luni mi-a trecut.