| by3nkwtssa a întrebat:

Imi dati site-uri sa citesc mai multe lucruri despre mentruatie? in afara de www.noifetele.ro :Dms ofer funda:D

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| patricia_1708 a răspuns:

Cauta pe google:*ii my simplu

2 răspunsuri:
| Nicolelenaa a răspuns:

Http://www.google.ro/......Http?/url

intra aici si gasesti ce iti trebuie
daca vrei sa stii mai multe intra pe site-ul care ti l-am dat si du-te la commentarii
daca vrei intrebi si tu ce nu sti si ti se va raspunde

succes

funda?

| Alexandra2095 a răspuns:

Un prim site ar fi www.tampoane-ob.ro -aici gasesti raspunsuri la intrebarile pe care ti le-ai pus deja.Mergi la sectiunea "viata mea, in miscare" ramura "corpul meu" si ai sa gasesti multe alte lucruri interesante acolo. Un al doilea site ar fi www.menstruatie.ro -aici gasesti mai multe lucruri care iti sunt foarte folositoare. E bine sa le citesti;) Un alt site ar putea sa mai fie si www.bella.ro - aici mergi la sectiunea "femeia moderna" si ve-i gasi mai multe.Am mai gasit ceva si aici http://www.sanatateatv.ro/.......Foloseste sfaturile.Sunt utile si interesante. Fundita;;)?:-*...