Stai linistit. nu-i nici un necaz...e un exces hormonal. pe scurt n-ai nici pe drac
Tatal meu chiar nu e paros, adica am parul de la subrat mai des ca al lui si nu il indeparteaza, probabil seaman cu bunicul?
Nu are cum sa fie de la chimicale sau euri,cel mai probabil si taicatu era cam tot la fel de paros ca si tine si ai mostenit mai mult din gena lui,de asemenea te-ai dezvoltat si rapid,dar stai linistit fiindca acei mascarici au ciuda pe tine ca tu ai cu ce sa te dai barbat, dar ei probabil nu au prea mult par si nu au cum sa arate asta, am un coleg care este chiar mai paros[are par pe burta si pe piept, foarte des si gros, sa nu mai zic la picioare] si nu il deranjeaza deloc.Bafta.
Este vorba de ceva mostenit, daca nu de la tata, de la bunic, strabunic sau chiar stra-strabunic. Nu-ti fa griji! Chiar nu ii nicio problema, cum s-a mai spus, este un exces hormomal.
Daca isi tot bat multi joc, te-ai gandit sa-l indepartezi? Daca vrei asta eu iti zic cateva metode: cu big-ul (cu lama); cu epilatorul (daca ai unul, daca nu poti prin alte metode); cu ceara; cu crema depilatoare etc.
Stai linistit, nu e nimic grav sa ai păr, de cele mai multe ori părul ne protejează. Prietenii aia nu se numesc prieteni dacă'și fac glume pe seama ta ( depinde cat de des) Oricum, mai târziu e posibil sa dispară încet încet, dar e important sa nu te razi, baftă!
Pe mine chiar nu ma deranjeaza insa voiam sa stiu daca e normal, multumesc baieti/fete ma simt mai bine :}