| anonim11_5290 a întrebat:

Imi e foarte frica sunt speriata. in ultimele 3 zile cateodata ma doare inima. ori asa sub san, ori langa umar sau chiar asa pe mijlocul inimiii sa zic asa, nu stiu cum sa explic. Sunt speriata am doar 17 ani, ce poate fii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Clo3e a răspuns:

Ar trebuii sa-i spui mamei tale, ca sa te consulte un doctor. Nu-ti fie frica nu poate fi nimic rau, dar trebuie sa spui adevarul nu-ti ascude probleme de sanatate, parerea mea. Mult noroc ai grija kiss happy

| tpumember98 a răspuns:

Durerea de piept poate avea enorm de multe cauze cardiace si non-cardiace. Daca ai doar 17 ani si nu ai nici o problema de sanatate cronica, atunci cel mai probabil poate fi o simpla costocondrita (o inflamatie a pieptului). Doare tare, dar nu e nimic grav si trece cu antiinflamatoare. Totusi e bine sa te duci la doctor, asta e doar parerea mea, poate fi si ceva grav, asa cum am zis: durerea de piept poate fi cauzata de multi factori. Sper ca ti-am fost de ajutor!