anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi e frica sa-mi pun picaturi in ureche. Azi am fost la orl la control si mi.a facut o spalatura si dupa mi-a zis sa imi pun 10 picaturi in ureche pe zi. Si eu am o problema,cand imi pun ceva in ureche, mai ales ulei dinasta special, mi se infunda si nu suport. Ce fac? laughing ca mor la 10 picaturi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Pai nu trebuie sa le pui toate o data. Ai zis ca trebuiesc 10 picturi/zi. Imparte doza in 3 si pune cate 3-3-4 pe zi, dimineata, pranz si seara.
Iti garantez ca n-o sa mori.Mai rau este daca nu le pui.
Recent am avut si eu probleme ORL si a trebuit sa-mi pun un unguent pe un betigas cu vata si sa-l bag in urechi, de 3 ori/zi.La inceput ma gadila, dar a necesitat sa fac tratament 2 saptamani si m-am obisnuit.A trebuit sa ma obisnuiesc pentru ca era riscul sa-mi scada auzul.Si asa l-am pierdut deja cu 10%. Daca nu faceam tratamentul... era vai de mine.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Incearca sa respecti indicatiile medicului.
Este spre binele tau si nu cred ca dauneaza atat timp cat ti-a fost recomandat!
Sa iti puna mama ta acele picaturi, iar tu sa te gandesti in alta partewinking
O seara buna happy