Daca ti-e rusine sa te duci la doctor Nu o face.Mai bine nu le spune parintilor. Paii: iei o bucatica de vata si o inmoi in spirt cei drept o sa te doara dar o sa iti treaca apoi dupa ce te stergi tot iei o bacatica de spirt si te panseszi pe taieturi (app stiu asa pentru ca mama mea ete asistenta medicala) Funda?
La varsta asta cu Lama nici nu ma mira. Fetito, ti-ai luat lumea in cap.DU-te la psihiatru.
Nici pe mine nu ma mira...ca esti inca virgin
Ce acum ma intrebi cati ani am? vrei sa fi pedofil sau ce?!
Am vrut sa vad cu cine am de a face, cu un copil de 13 ani care si-a luat lumea in cap si se taie cu lama fiindca se crede smecher.
Asculta-ma iiti spun asa din cunostina de cauza... renunta la asemenea obiceiuri, daca cumva consumi droguri asau alcool ar trebui sa renunti la acestea in primul rand, pentru ca iti spun sincer tu la varsta ta nu iti dai seama ce faci! gandeste-te mai tarziu, vei avea o familie, prieteni, copii, n-ai sa poti iesi nicaieri din cauza ca iti va fi rusine de cicatricele de pe maini sau din alte parti ale corpului, crede-ma ca stiu ce spun. cand vei merge la medic sa faci diverse consultatii va trebui sa dai explicatii si iti va fi foarte jena. cand vei merge in vacante cu prietenii sau prietena la munte la mare sau oriunde va trebui tot timpu sa iti ascunzi cicatricile... asa ca gandeste-te de 10 ori inainte sa faci asta pentru ca acele urme vor ramane pe corpul tau pe viata! multa bafta
Hmmm.Cand am spus ca ma cred,, smecher'' dupa cum vorbesti tu aduci la un copil de vreo 10 ani.Si sa te tai cu lama nu cred ca are vreo legatura cu,, ati lua lumea in cap'' dar oricum esti genul ala de incult care se da cult;]
Nu stiu daca iti dai seama dar tu cred ca ai facut o infectie si daca ai 13 ani parintii tai sigur vor afla, asa ca mai bine spune-le.
Psihiatrul iti vrea binele, ai incredere in medici, ca sunt platiti sa te ajute, nu sa-ti faca rau. Nu e rusine sa fii bolnava psihic, rusine e sa fii bolnava psihic si sa nu te tratezi.
Dupa cum au sugerat si ceilalti spirtul ...ca sa se vindece mai repede incearca tinctura de propolis(e naturist o iei de la plafar asa ca nu ai nevoie de nici un medic sa ti-o recomande)
Succes!
Poti face infectie si e foarte grav asta nu trebuie sa te ascunzii
ar trebui sa-i spui parintilor si sa va duceti la un medic
WTf copile!
1.Du-te la doctor urgent.
2.Du-te la psiholog/psihiatru/consisilier sau ceva de genu asta la fel de urgent.
3. Daca te tai pe maini nu rezolvi nimic "geniule". Pentru bine tau inceteaza cu activitatea asta sadico-masochista.
Da multumesc,, katerinkaboy'' pentru raspuns nu a mai fost dat de vreo 30 de persoane inainte e complet diferit
Eu cred ca acest copil/adolescent a intrebat acest lucru pe TPU pentru a primi ajutor, nu pentru a i se sari in cap...eu cred ca ar fi bine sa consulti un psiholog si sa te duci la medic, iar daca nu vrei cu adevarat sa le vada parintii tai, te poti bandaja dupa ce ai consultat medicul, spunandu-le parintilor ca ai cazut si ai niste zgarieturi, asta pana cand incep sa se vindecesper ca te-am ajutat!
Sincer te inteleg.....si eu vad lumea in alt fel, si eu am scandal in casa, NIMENI NU TREBUIE SA FACA GLUME DIN ACESTE MOTIVE, cei care au raspuns cu aruncate de pe bloc sau impuscate sunt chiar niste oameni care nu le pasa de problemele altcuiva, nu esti obligata sa te duci la doctor/psihiatru, nu esti obligata sa le spui parintilor.Si eu uneori patesc ceva si am nervi dar eu scriu tot ce simt pe hartie si dupa aia arunc la gunoi.Ti-as recomanda si tie chestia asta. Orcum deja sa ales raspunsul castigator si n-are rost sa ne jignim(parerea mea).Si intrebarea era,, Pot pati ceva? Cum sa le ascund?,, Si voi raspundeti altceva de parca nu va pasa.Ea nu vrea sa se duca la doctor si nu o puteti obliga-.
Scuze dar nu am timp sa citesc ce au scris ceilalti.Nu ma intelege gresit, nu sunt insensibil si chiar imi pare rau ca ai ajuns in situatia asta.Nu am vrus sa para dur insa pe bune, autoranirea nu este o solutie.Chiar nu stiu ce sa-ti spun...pur si simplu inceteaza sa te tai si nu lasa soarta sa te doboare.
Cea ce faci tu este un instinct de vinovatie si te autopedepsesti singura, nu este bine ceea ce faci, cu toate ca poate te ajuta sa te simti mai bine dar, iti faci rau singura, cel mai bun sfat pe care pot sa il primesti din partea mea, este ca ar trebui sa consulti un psiholog, el te poate ajuta mai mult ca oricine....si cat despre taieturile imflamate, bandajazale cu rivanol, este dezinfectant...
Mdeaa.cati ani ai? Ma rog, nu asta conteaza. Frate, nu stiu, mergi si impusca mortii.Adik sa te tai cu lamaa? Pe bune? Daca in anul 2012 oamenii de taie cu lama in 2034 o sa ne fie frica sa mergem pe strada! Chiar daca te doare inmoaie vata in spirt si pune Domnului pe taieturi. Dar ca sa scapi de obsesia asta eu zi sa mergi la psiholog. Adica pe bune acum.
Si eu fac asta dar nu conteaza! Dati cu dezinfectant sau cu spirt si ca sa ti le ascunzi poarta bandane sau bratari
Hai sa punem si noi intrebari. parca in sectiunea asta se puneau raspunsuri nu intrebari
Si ce legatura are taiatul cu 2034.
Ce esti futurist ?
Du-te la OTV
Si eu am inceput sa ma tai in mai si eu am 13 ani si eu am exact aceleas probleme care ai zis tu ca ai dar eu mie imi PLACE adica imi place sangele, gustul...nu o fac din cauza problemelor si pentru ca imi place.am fost norocoasa ca eu o faceam numai la scoala si cum am inceput in mai s-a terminat repede scoala si nu mi-am facut multe zgarieturi oricum nu esti singura, incearca sa treci peste problema asta sau fa-ti zgarieturi dar nu asa adanci fa-ti mai mici ca sa treaca repede si sa nu lase cicatriceasculta te rog sfaturile mele.atheism for ever!