| IgoToHellForThis a întrebat:

Imi e rusine sa o spun aici...dar ma tai pe maini des si am motivele mele... stiu ca nu e bine dar nu ma pot abtine.Ieri m-am enervat foarte tare si mi-am facut 14 sau 15 taieturi cu lama destul de adanci pe mana stanga.Si astazi mi-am dat seama ca lama era ruginita straight face si taieturile sunt inflamate si ma cam dor pot patii ceva? si cum sa le ascund? funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| FoorMusiic a răspuns:

Daca ti-e rusine sa te duci la doctor Nu o face.Mai bine nu le spune parintilor. Paii: iei o bucatica de vata si o inmoi in spirt cei drept o sa te doara dar o sa iti treaca apoi dupa ce te stergi tot iei o bacatica de spirt si te panseszi pe taieturi (app stiu asa pentru ca mama mea ete asistenta medicala) Funda? happy

43 răspunsuri:
| Nemessis a răspuns:

Sincer te inteleg.....si eu vad lumea in alt fel, si eu am scandal in casa, NIMENI NU TREBUIE SA FACA GLUME DIN ACESTE MOTIVE, cei care au raspuns cu aruncate de pe bloc sau impuscate sunt chiar niste oameni care nu le pasa de problemele altcuiva, nu esti obligata sa te duci la doctor/psihiatru, nu esti obligata sa le spui parintilor.Si eu uneori patesc ceva si am nervi dar eu scriu tot ce simt pe hartie si dupa aia arunc la gunoi.Ti-as recomanda si tie chestia asta. Orcum deja sa ales raspunsul castigator si n-are rost sa ne jignim(parerea mea).Si intrebarea era,, Pot pati ceva? Cum sa le ascund?,, Si voi raspundeti altceva de parca nu va pasa.Ea nu vrea sa se duca la doctor si nu o puteti obliga-tongue.

| IgoToHellForThis explică (pentru Nemessis):

Multumesc de raspuns ^-^

| Nemessis a răspuns:

Si ce daca sa taiat cu lama?(Multi oameni fac asta)E ce face ea daca nu va place nu ziceti nimic si mai bine taceti.Decat sa iasa un mare tam tam din chestia asta mai bine nu ziceti nimic. Daca nu puteti raspunde mai bine numai puneti intrebari de jenu cati ani ai?

| Nemessis a răspuns:

Eu te admir ca ai avut curajur sa o spui aici inseamna ca ai incredere in TPU dar unii profiteaza si o fac in batjocora.Nu ii asculta.Asa esti tu nimeni nu te poate schimbawinking.

| Rebecca001 a răspuns:

Eu cred ca acest copil/adolescent a intrebat acest lucru pe TPU pentru a primi ajutor, nu pentru a i se sari in cap...eu cred ca ar fi bine sa consulti un psiholog si sa te duci la medic, iar daca nu vrei cu adevarat sa le vada parintii tai, te poti bandaja dupa ce ai consultat medicul, spunandu-le parintilor ca ai cazut si ai niste zgarieturi, asta pana cand incep sa se vindecehappysper ca te-am ajutat!

| C_Donca_Adrian_1978 a răspuns:

Asculta-ma iiti spun asa din cunostina de cauza... renunta la asemenea obiceiuri, daca cumva consumi droguri asau alcool ar trebui sa renunti la acestea in primul rand, pentru ca iti spun sincer tu la varsta ta nu iti dai seama ce faci! gandeste-te mai tarziu, vei avea o familie, prieteni, copii, n-ai sa poti iesi nicaieri din cauza ca iti va fi rusine de cicatricele de pe maini sau din alte parti ale corpului, crede-ma ca stiu ce spun. cand vei merge la medic sa faci diverse consultatii va trebui sa dai explicatii si iti va fi foarte jena. cand vei merge in vacante cu prietenii sau prietena la munte la mare sau oriunde va trebui tot timpu sa iti ascunzi cicatricile... asa ca gandeste-te de 10 ori inainte sa faci asta pentru ca acele urme vor ramane pe corpul tau pe viata! multa bafta

| Nyko13 a răspuns:

Hey...batting eyelashes eu te inteleg si chiar de aia nu te judec pentru ce faci, sfatul meu ca sa iti dezinfectezi ranile te poti da cu apa oxigenata sau eventual rivanol, zici ca vrei sa le ascunzi? athunci poti purta un tricou cu maneca lunga sau o bluzita mai subtire pentru ca acum mai este inca cald, sper ca te-am putut ajuta happy

| Maria_Lavinia_1997 a răspuns:

Mdaa..iti recomand un doctor si un psihiatru!

| lildoll a răspuns:

Cea ce faci tu este un instinct de vinovatie si te autopedepsesti singura, nu este bine ceea ce faci, cu toate ca poate te ajuta sa te simti mai bine dar, iti faci rau singura, cel mai bun sfat pe care pot sa il primesti din partea mea, este ca ar trebui sa consulti un psiholog, el te poate ajuta mai mult ca oricine....si cat despre taieturile imflamate, bandajazale cu rivanol, este dezinfectant...

| Manoilov_Vlada_1957 a răspuns:

Poti face infectie si e foarte grav asta nu trebuie sa te ascunzii
ar trebui sa-i spui parintilor si sa va duceti la un medic

| YouAreBeautiful99 a răspuns:

Oamenilor! ce e cu voi, nu poti sa spui cuiva taieti venele de tot sunteti nebuni si nici nu o puteti intelege daca nu vi s-a intamplat asta nu aveti de unde sti.mie mi s-a intamplat adica si eu ma taiam dar nu din suferinta la inceput multi se luau de mine pe strada pentru ca aveam parul roz sau mov sau verde si imi spuneu nebuna si emo si chestii de genul..asa ca am zis sa iau cv s aii intimidez am luat lame si cand cineva incepea din nou sa comenteze la felul meu de a fi doar le fluturam lama prin fata ochilor dar nu m-am gandit sa ma tai apoi am descoperit ca prietena mea se taia am avut un soc aram ceva de genul e imposibil! am convins-o s a nu o mai faca dar asta m-a facut curioasa asa ca m-am taiat si eu putin doar d ecuriozitate si nu adanc dar doar putin pe mana si chiar este ca un drog te face sa vrei mai mult mi-am facut tot mai multe taieturi si apoi m-am gandit cine naiba sunt eu!? ce s-a intamplat cu mine? si apoi mi-am dat seama ca nua re rpst s afac asta pentru ca am ptce lupta am oameni care ma iubesc si de fiecare data cand vrei s a te tai gandeste-te la o persoana draga happy pentru care merita s a lupti sau poti incerca campania butterfly si pentru taieturile alea umflate poti s aincerci spirt sau cv crema de galbenele funstioneaza si daca vrei s ale ascunzi pana se vindeca incearca cu o manusa de dantela arata tare :3 si NU AI PROBLEME CU CAPU, doamne ce oameni...

| sfafa29 a răspuns:

Sper ca te-ai sinucis

| izabella12345 a răspuns:

Hei happy. Dă-mi Facebook sau WhatsApp ul tău. Putem vorbi. Nu te panica nu-i Bye