| TheAxell a întrebat:

Imi erupe maseaua de minte, ma doare.am impresia ca s-a format si abces pentru ca este putin umflat si extins pe obraz. Ce recomandati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BuBuRuZaForEver a răspuns:

Buna eu iti recomand cand te doare cu putina pasta de dinti pu-i pe deget sa ajungi la ea si faci un simplu masaj.Mie asta mi-a recomantat doctorul.mult succes!

4 răspunsuri:
| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Nu ai ce face nici medicul nu are ce a faca asa este cand iti creste maseaua de minte asa am patit si eu si am avut dureri marii

| Dummi a răspuns:

Rabdare si algocalmin

| iulia7621 a răspuns:

Buna din cate stiu eu maseaua de minte asa e ea dureroasa si nu poti sa opresti durerea dar incearca o fiola de algocalmin

| TheAxell explică:

Multumesc pentru raspunsuri! Dar este normal sa fie umflat, extins pe obraz si imi este putin afectat si un ganglion?