| ᴥʙɛʙɛᴌᴜṣḁᴥ a întrebat:

Imi este cam rusine sa intreb asta dar na... am 13 ani si totusi nu prea am sani e ceva grav? bf a mea are 12 si le are mai mari ca ale mele

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

Stai calma, aveam in liceu un coleg mai grasut ce avea sanii mai mari ca multe fete de la mine din clasa. Nu cred ca merita sa iti faci griji, sanii au in general un rol pur erotic si multi barbati prefera sanii mici si tari, in loc de mari si moi si lasati. laughing
O sa cresti, abia esti la pubertate.

| Liviu a răspuns:

Nu conteaza sanii, fundu sau mai stiu eu ce'
Conteaza ceai in cap -.-
Degeaba ai forme...sa intarati juma de tara'
Daca esti vai steaua ta si te invart toti pe degete'
Mai bine sa fii cu capu pe umeri`
eu asa gandesc' acu daca vrei sanii...
nalaughingasteapta pana la 18 daca tot nu esti multumita...
Silicoanele sunt solutia
P. S Am zis sa astepti pana la 18 ani dupa sa incerci silicoane!

| Angelixa a răspuns:

Nu stiu daca raspunsul meu e bun dar... nu la toate fetele le cresc in acelasi timp sanii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai depinde. Este ceva sa le ai mici laughing. Dar asat este din cauza curelor cerde-ma. SAu etshy aschie!,,, ce naibha. pune-ti silicoan eca altfel nu te place nimeni. Ce intrebare fratilorrolling on the floor)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e absolut nimic grav.Fiecare persoana are ritmul ei de dezvoltare, iar in cazul tau e putin mai lent decat al prietenei tale.Pana la 17-18 ani(cand se opreste dezvoltarea fizica la fete), mai au suficient timp sa creasca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://scurt.eu/76

| OMarmotaO a răspuns:

Nu sre nimic fiecare se dezvolta in rutmul sau! tu mai incet ea mai repede. ea o sa iese mai repede din pubertate tu mai tarziu! Nu are nimic stai linistita

| iacobitza a răspuns:

Nu e ceva gravtonguedepinde de fiecare persoana organismul tau se dezvolta pana la 18 ani asa ca stai fara grijahappy

| a răspuns:

Asta depinde, de cat de, dezvoltata` esti. O sa-ti creasca. Nu e nimic grav