Ar putea fii si apendicita, dar e posibil si ca infectia urinara sa fii revenit. Cel mai bine este sa te duci la doctor, pentru a stii sigur.
In loc sa stai si sa pui intrebarea aici unde majoritatea dau un raspuns total anapoda pentru funda mai bine ai vorbi cu mama ta si te ai duce la un doctor
si daca sunt cunoscatori in acest domeniu fara o verificare personala nu poate sati confirme 100% ce ai doar sa presupuna asa ca du-te la doctor sa nu fie prea tarziu dupa sa stai pe masa de operati vezi atunci frica nu acum si bafta
Huh, mersi
Mai facut cumva muc?
Sunt destul de sigura ca am spus ''Huh'' Nu stiu cum ai ajuns la concluzia asta
Stiu voiam sa te inveselesc sa uiti de suparare
Hei ai fost la doctor?
A mersi
Hei. Abia am venit de la scoala. Am sa merg mai tarziu sa imi iau trimitere si maine merg sa imi fac analize si tot ce trebuie. Sunt ingrozita sincer
Cati ani ai de iti este asa de frica de doctor Nu te papa doar se uita la tine de ce sa-ti fie frica? sai tie frica de rezultatele ce o sa apara?
Nu e vorba de rezultate, eu chiar vreau sa stiu ce am. Problema e ca am experiente mai neplacute la doctor sa spun asa Oricum, cred ca la cei 13 ani ai mei e si normal
Multi inainte pai ce sa zic bafta la doctor si lasa frica acasa
Mersi din nou Sper si eu
Eu cred ca infectie urinara dar cel mai bine trebuia sa te duci la doctor de cand a inceput
Da, stiu, dar m-am gandit ca o sa imi treaca. Toata lumea crede ca e infectie urinara, pentru ca durerea se mai muta de la dreapta la stanga. In roice caz, maine neaparat fac o vizita la doctor, chiar daca mor de frica