Frate 5 tigari pe zi le poti elimina prin jumate de ora de alergare. Dupa jumatatea aia de ora esti ca si cum nu ai fi fumat nici o tigara. Da tine minte 5 tigari si inainte de a fugi. Ps: nu fuma niciodata dupa ce ai alergat pentru ca o tigara este echivalenta a 5 tigari. deci poti sa fumezi linistit 5 tigari pe zi si sa faci jumatate de ora de sport. Si este adevarata faza pentru ca un doctor a zis chestia asta. Si am facut-o si eu si chiar merge
Da, iti faci rau, pentru ca o sa vrei tot mai mult, o fi doar una dar in timp iti face rau,
Pai nu o sa ai asa repede cancer de plamani, dar tot o sa ai. Daca rezisti cu o tigara pe zi inseamna ca poti sa rezisti si fara
O tigara pe zi e aproape nimic, corpul elimina toxinele iar daca mai faci si sport e si mai bine.
@Adrianetc Nu zice tu prosti, daca fumeaza doar o tigara pe zi nu o sa intre in sevraj, eu fumez cate o tigara pe zi sau la 2 zile si nu am nimic.
darkhell217 Dar ai grija, nu fuma cand esti bolnav in special cand esti racit agraveaza situatia chiar daca e doar o tigara.
Carmen133 întreabă: