| MyNameisEduard a întrebat:

Îmi ies măselele de minte și dor îngrozitor! Cum să mai ameliorez durerea? Am luat pastile și am încercat si cu gheață dar tot degeaba.
Dau fundă!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Freci apasat puternic gingia de deasupra maselei cu varful degetului. Astfel va iesi in cateva zile si durerea va trece mai repede.

10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Trebuie sa le scoti mergi la dentist degeaba i ei calmante.

| MyNameisEduard explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nici n-au ieșit, cum sa le scot?

| RxTx a răspuns:

Un plic de aulin praf pus intr-un pahar de apa.

Sau dentocalmin dai local acolo

Sau daca si de unde xirina pusa pe un bețișor de ureche

Sau iei un paracetamol si un algocalmin

| haileewatson a răspuns:

Ibuprofen 400mg, ketonal. Maselele de minte trebuie scoase. Degeaba stai asa cu ele

| MyNameisEduard explică (pentru haileewatson):

Nu le pot scoate încă, abia îmi ies și am înțeles că trebuie sa spargă gingia ca să iasă...

| haileewatson a răspuns (pentru MyNameisEduard):

Ba da le poate scoate si asa. Se numeste molar inclus daca e inca sub gingie si poate sa-l scoata. Daca astepti s-ar putea sa nu iasa singure niciodata, din contra iti afecteaza molarii de langa (intra in ei, ii loveste, se infecteaza, etc)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia ketonal, e cel mai eficient pentru astfel de dureri

| niculita4tpu a răspuns:

Daca doare atat de tare si pastilele nu isi fac efectul, du-te la dentist, nu prelungi agonia. Ce pastile ai luat? Agocalmin? Ketonal?

| MyNameisEduard explică (pentru niculita4tpu):

Nu le pot scoate până nu ies.