| anonimaalee29 a întrebat:

Imi iese herpes o data sau la 2 luni, ce pot sa fac sa nu mai iasa? Nu, nu fac prostii cu gura. Imi ies de la soare, sau fiindca sunt deshidratata, alte motive nu stiu. Nu mai suport, imi si trece foarte greu sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| dragutza43 a răspuns:

Pune-ti in fiecare seara o crema hidratoare, daca ai rana deschisa pune aloe vera si dupa ce iti trece pune crema. Ai grija crema sa fie ok nu porcari, iti recomand sabon

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pisi. ai nevoie de pastile sa îți întărească sistemul imunitar. Îl ai la pământ. Deci ești o fata cuminte happy nu faci prostii

| alina2k18 a răspuns:

Herpesul e un virus pe care il ai deja in corp, nu apare de la soare si deshidratare.
Du-te la medic sa iti faca niste teste, nu e normal sa apara la 2 luni.
Pana atunci foloseste Aciclovir sau plasturi compeed.

| Agd_Ameris_1990 a răspuns:

Si eu fac herpes o data la 2 luni pentru ca sistemul imunitar e varza
De cate ori imi apare eu dau cu Aciclovir
Dar daca te duci la farmacie si ii spui farmacistei ca ai herpes o sa iti dea niste pastile siropuri
Eu una de la ele vomit dar cel mai bine e sa te vada un medic
Ps:eu m-am obisnuit