Imi intirzie menstruatia..trebuia sa mi sa se inceapa ieri, si vad ca nici azi nimic....de ce? nu am avut relatii sexuale niciodata...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Esperança a răspuns:

Menstruatia intarzie din mai multe motive:
1. Daca esti in primii ani de menstruatie atunci trebuie sa stii ca dureaza cam 2-3 ani sa se regleze unele o au toata viata neregulata, eu de ex. nu am avut-o neregulata la inceput o am acum in unele luni imi vine mai devreme in altele mai tarziu, depinde de organismul fiecaruia.
2.Un alt factor este stresul sau alimentatia incorecta.
Daca ai semne ca iti vine(dureri de sani, burta sau de spate) atunci trebuie sa iti vina cat de curand.
Mai multe vezi aici http://www.csid.ro/......a-4044233/

2 răspunsuri:
| buttercoree a răspuns:

Bucura-te oh go on
...mie imi vine prea devreme si curge
enorm, am tot zis ca ma duc la control
dar naiba, ori uit ori n-am timp...

| HisGirl a răspuns:

Esti la inceput... nu te ingrijora, pana la urma a intarziat 1 zi, poate sa intarzie si o lunabig grin. Este normal...mai vb si cu mama tabig grin. funda dai?