Întrebare recomandată | Lubeniță38900 a întrebat:

Imi miroase gura urat și persistent și vreau să mă duc la doctor dar nu știu la ce doctor să mă duc, cum se numește ..cine știe cum se numește doctorul pentru aceasta problemă? Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Mergi la Dentist intai, pentru a vedea daca nu ai carii in gura sau vreo gigivita ori paradontoza (infectie a gingiei).

Daca nu ai carii si nici o alta problema la dantura sau gingii, atunci poti merge la un medic gastro-enterolog, ca poate fi halena produsa de bacterii nesanatose din stomac.

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Mirosul gurii poate fi din 2 cauze:
1 - Dinti stricati, chiar cu puroi (se asociaza si cu dureri de masea) - trebuie un consult stomatologic
2 - Probleme la stomac (nu se inchide bine "valva" de la intrarea in stomac) - trebuie consultat de un medic internist.

| ReddY25 a răspuns:

Vizitează un stomatolog de încredere

| Cipi1212 a răspuns:

Mirosul neplăcut al gurii poate proveni de la carii dentare de la spălatul rar pe dinți sau de la vreo afecțiune din corp. Deci nu știu ce doctor îți pot recomanda.

| Mindfulness a răspuns:

La stomatolog, și dacă nu îți găsește cauza la un medic internist, gastroenterolog.

| StudentLaMedicina a răspuns:

Trebuie să mergi ori la ORL ori la stomatolog. E posibil să ai asta de la pietre pe amigdale. Dacă te uiți în gât cu o sursă de lumină şi cu un bețişor de urechi apeşi puțin pe amigdale. Ele au ca nişte cripte unde se adună bacteriile şi se formează "pietre". Încearcă să vezi dacă le poți scoate cu bețişorul. Altfel încearcă şi gargară cu sare.

Dacă în schimb problema e la dinți, trebuie să vezi un stomatolog în loc.

| DontActLikeMe a răspuns:

Poti merge la stomatolog/ORL

| Delyq a răspuns:

Și mie, dar nu am helenă.