Nu prea mai cresti la varsta asta oricum.
Iti dau un exemplu personal si poate nu prea relevant, dar am doi prieteni care fac sala de la 13-14 ani, unul are 1, 55 si unul putin peste 1, 60 (acum au 22-23 de ani) - nu stiu daca sala le-a afectat cresterea sau si parintii lor sunt la fel de mici, dar doar pe ei ii stiu ca fac sala de atata vreme si alti baieti asa mici nu prea mai cunosc. Eu cred ca orice faci te afecteaza intr-un fel sau altul. Pana si lipsa somnului iti poate influenta cresterea... sau alimentatia incorecta. Deci s-ar putea si asta sa fie un factor. Dar mie mi se par mult mai importante sunt genele. Parintii tai sunt scunzi?
Nu trebuie sa fii complexat de inaltimea ta, daca am fi toti de aceiasi marime ar fi plictisitor.
Mama are 1.54, tata 1.74 iar eu 1.66.Adevarat, nu sunt ei foarte inalti dar totusi, ar fi trebuit sa fiu mai inalt de atat, macar 1.70...
Se spune ca ne oprim din crestere pe la 21 de ani, poate mai ai totusi sanse sa cresti.
Nu. Sala ar trebui sa te ajute sa iti "definesti" (nu imi vine nici un cuvant in minte) mai bine corpul, ajuta la crestere si bineinteles sa ai multa grija =) in schimb eu consider ca nu ii stres, poti sa faci linistita stiu unele cazuri in care sala a mai inaltat persoane