| Girly97 a întrebat:

Imi plac foarte mult provocarile! Cand eram mica am fost operata de strabism dar acum ca sunt mare, cand voi avea nevoie de o alta operatie pentru orice problema, vreau sa demonstrez tuturor ca eu, ca scorpion, sunt asa de curajoasa incat ca pot rezista CATEVA ORE fara sa adorm de la anestezic! A incercat cineva sa reziste? Cat ati rezistat? Ati reusit chiar sa nu adormiti deloc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| PeFuga a răspuns:

Sa speram ca pana la urmatoarea operatie o sa te maturizezi cat de cat... Anestezia aia nu se face ca sa iti dovedeasca tie ca esti slaba de inger si ca nu rezisti. Inchipuie-ti ca trebuie sa iti taie pielea, carnea pentru operatie... reflexul este sa te zbati, sa te retragi. Cum crezi ca mai face omul ala o operatie unui pacient care se foieste ca peștele pe masa? happy
Oricum, cred (sper!) ca nu e nimeni atat de inconstient incat sa isi dea acordul sa taie pe viu happy

7 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Sigur ca rezisti. Dupa ce te trezesti.

| K0sti a răspuns:

Poate sa demonstrezi ca nu ai evoluat si ai inca mintea uni copil de 2 ani!

| anonimg a răspuns:

Eu zic ca este spre binele tau ca sa fii adormita la anestezic. Asa nu te vei chinui sa iti misti ochii. Nu zodia te va ajuta, ci Dumnezeu.

| Fatamuntilor a răspuns:

Gabita,nu de curaj de vorba... Unele operatii necesita operatie oricat de mare ai fi!

| SkyPilot a răspuns:

Si ce demonstrezi? Nu prea inteleg rostul a ceea ce planuiesti!

| AliGab a răspuns:

Mai bine sa nu ai nevoie de alta operatie...zi "Doamne fere'!" Si la ce vrei sa demonstrezi altora ceva total aiurea, crezi ca obtii marea cu sarea? Daca iti plac cu adevarat provocarile, incearca sa demonstrzi ca poti fi cea mai buna din clasa sau ca poti ajuta oamenii prin voluntariat sau ca poti compune/inventa ceva care sa ajute si altora etc. Ceva cu fundament care intr-adevar sa iti foloseasca si tie dar si altor oameni. Sa incerci sa ramai treaza dupa anestezie nu foloseste la nimic, nici tie, nici altora. Poate raspunsul meu nu este pe masura asteptarii tale si te poate lovi in orgoliu (si eu sunt scopion si stiu asta) dar am invatat cu timpul ca daca este nevoie sa demonstrez ceva trebuie sa fie si de folos cuiva, atat mie cat si celorlalti, altfel este doar apa de ploaie. Succes in toate lucrurile bune

| Lola05 a răspuns:

Una e curajul și alta e prostia. Iar ce faci tu acum nu e în niciun caz curaj. Lasă teribilismul pentru alte domenii. La operație, anestezia se face din anumite motive mai mult decât evidente pentru majoritatea dintre noi. Când m-am operat de apendicită, chiar nu am simțit niciun pic nevoia de a mă lupta cu anestezia. Dacă vrei musai să nu adormi, spune-le la medici să te opereze fără anestezie. Ca să ne demonstrezi la toți cât ești tu de "tare".
Eu zic să te mai gândești înainte să faci tâmpenii doar pentru că ești "scorpion" și ai gărgăuni în căpșor.