Da, si mie imi place, este normal. Dar este inalt cancerigena, plus ca este foarte toxica pentru ficat. Daca iti urmezi planul, te vei imbolnavi foarte curand, mai ales daca ai de gand sa o mirosi mai des de o data la cateva saptamani.
Oh, mie nu-mi place. Am o prietena careia nu-i placea nici ei, dar brusc a inceput sa fie interesata... cand cu nasul pe la rezervor, cand cu nasul in bricheta... ei, s-a dovedit ca de fapt, era gravida! era una din poftele alea ciudate din primele luni de sarcina, nu se putea abtine.
Deci daca e o chestie dobandita de curand, nu ceva care a durat de cand te stii, te sfatuiesc sa-ti faci un test de sarcina.
Si mie-mi place mirosul de benzina, dar nu, nu stau toata ziua sa miros benzina. La fel, imi place mirosul de trandafiri, dar nu stau toata ziua sa miros trandafiri.
Nu e normal. Dandeste-te ca acele substante toxice pe care la respiri intra in organismul tau care nu e facut ca sa respire miros de benzina.
Am un prieten care a inspirat adanc mirodul dintr-o sticla si a cazut din picioare, dupa si-a revenit, deci nu e sanatos,
daniela_7403 întreabă: