| 123456789_5071 a întrebat:

Imi place foarte mult usturoiul, daca nu e peste, e carne dar cel mai mult il mananc cu cartofi natur pina si in supa pun usturoi.
Problema este ca imediat ce il maninc parca imi amortesc ceafa si fata, stiti cumva de ce?
Nu mi-e rau dupa ce il maninc chiar simt o satisfactie parca as manca cine stie ce delicatesa, doar amorteala asta? Il pun chiar si in fasolea pragita, in salata de vinete[ati incercat vreodata sa vedeti ce bun este]in icnie nu as putea trai fara usturoi.
cu drag...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| micurutza2005 a răspuns:

Deci poate esti alergica intr-un fel la el pentru ca abuzezi de consumul lui sau poate nu de aia amortesti trebuie sa-ti iei tensiunea atunci cand amortesti poate ca usturoiul o scade prea mult nu e bine nici sa faci exces de usturoi dar trebuie dsa mergi la dr.sa faci investigatii sa te lamuresti ca nu e bine sa amortesti asa

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie imi place fffff mult usturoiul si mananc chiar mujdei ( usturoi ppisat frecat cu citeva linguri de ulei, o lingura de apa, sare si lamiie) cu piine proaspata! mmmmm
nu stiu daca din cauza usturoiului iti amorteste fata, dar daca nu primesti un raspuns aici (poate de la brigaela) trebuie sa mergi la medicul de familie. poate contine ceva usturoiul si daca maninci prea mult!?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai sincer nu cred ca e de la ustroi, nu stiu ce sa zic si eu mananc ustroi toata ziua, mult. da sincer nu am nimic.chiar acum am mancat vreo 5 catei mai bine mergi la un doctor sa vezi sa nu fie de la altceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Consumul in exces de usturoi poate produce tulburari astenice cronice ale mucoaselor digestive si iritarea cronica a mucoaselor respiratorii, deci consumati cu ponderare usturoi.