| larisaluysa a întrebat:

Imi poate da cineva un sfat cum sa ma ingras big grinbig grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| yaVanilla a răspuns:

Daca mananci multa ciocolata de ingrasi sigur si e foarte delicios :X

| maddddu a răspuns:

Eu nu prea ti-as recomanda sa faci acest lucrubig grin pentru ca o data ce incepi sa pui pe tine, pui in continuaretongue
eu am 1 71 si 53 de kg si sunt slaba, desi am oasele grele. dar ma mandresc cu mine pentru ca, e mai frumos sa fii slab decat sa te chinui cu kg in plus.thinking
deci, pretuieste-te asa cum esti!:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mancand ca o vaca Holstein!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa pui pe tine ceva kg sau sa mai scazi din ele aici gasesti o multime de metode, diete si exercitii foarte bune, www.dietapentrutine.blogspot.com

| ancu_6221 a răspuns:

Mancand mult, dar sa nu iti fie rau.si cand mananci sa mananci cu pofta!
si ai grija ce mananci sa nu patesti ca o prietena de-a mea, a mancat mancare nesanatoasa tip fast-food sa se ingrase si s-a imbolnavit...mananca paste, paine alba, ciocolata[nu multa]
mult succes!

| motu81 a răspuns:

Paine paste fainoase si fructe mai ales mere.

| fabianthekid a răspuns:

Mananca mai mult, nu neaparat fast food, daca faci sport atunci fa un program mai lejer sa nu mai faci atata, schimbati orele de mancat si manca seara...cam astea le stiu eu

| ValentiN1998 a răspuns:

Si eu eram slabuta [ nu slabanoaga ] inainte sa ma imbolnaavesc :p [ sti tu ] da`mi id tau prin mesaj sa-ti arat cum aratam si cum arat acum.

Pur si simplu mananca de mai multe ori pe zi, dar nu neaparat grasimi sau slanina, chlaughing.

Pt mai multe informatii va rugam sa ne contactatilaughing.