| A7n7d7r7a a întrebat:

Imi poate da cineva un sfat? Mi se pare ca am sanii destul de mici pentru varsta mea(18) si pentru dimensiunile corpului meu, plus ca am si un pic de burtica. Sunt moi si cred chiar ca unul e putin mai mic decat celalalt.

Stiti metode prin care sa imi fac sanii sa creasca si sa fie mai fermi?

FUNDA garantat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Marimea sanilor este de natura genetica asa ca nu se poate interveni decat pe cale chirurgicala pentru a-i mari si a-i face mai fermi decat prin implanturi cu silicon.Multi barbati apreciaza sanii mici care incap in causul palmei si astfel se pot juca cu ei mai in voie decat cu cele de tipul ugerelor. Majoritatea femeilor se confrunta cu diferenta de marime insa aceasta devine cu adevarat deranjanta doar cand diferenta este prea evidenta.Fii multumita cu ceea ce te-a dotat natura deoarece acel barbat care te va iubi cu adevarat nu va baga in seama aceste "defecte" minore. Pa, pa.

| neutrino a răspuns:

Sanii tai sunt normali si sunt sigur ca sunt si frumosi: rezolva-ti problema acelui pic de burtica!

| Silvia93 a răspuns:

Gravitatia papusa! Nu ai ce face, poti face doar ceva exercitii pentru maini care ajuta muschii sanilor.
Iar faza cu unul mic unul mare toate femeile au, nu sunt 300g 1 300g altul, sunt cu 50g mai mic in mare parte dreptul decat stangul.
Fa putina sala si vei fi ok.

| MrNob0dy a răspuns:

cred ca e ceva normal si nu stiu daca ai observat ca nu doar sanii diferentiaza ca marime. din cate stiu partea drepta e putin mai mare decat partea stanga a corpului! nu e mare acea diferenta dar exista

| PisicutaUnicorn91 a răspuns:

Pai asa este ritmul tau de crestere..trebuie sa ai răbdare ca o sa-ti creascăwinking

| liviutalove a răspuns:

Pentru a arata cat de cat mai mari, poti folosi un sutien cu push up, iar pentru a-i face fermi exercitii pentru muschi. Sper ca te-am ajutat, plus ca iti spun din experienta nu e smecherie sa ii ai mariwinking

| A7n7d7r7a explică (pentru liviutalove):

Nu am spus ca ii vreau mult mai mari, doar ca in comparatie cu dimensiunile corpului mi se par cam mici... Asta si vreau: niste exercitii speciale pentru asta