| NewLife95 a întrebat:

Imi poate explica cineva cum se foloseste tigara electronica in mare parte?
Vreau sa imi cumpar una si nu inteleg care e faza cu lichidul si cum se aplica. Nu stiu cate picaturi de lichid sa pun, la cat timp sa pun, si cand sa pun. Nu stiu daca sa o las in fiecare seara la incarcat si cat sa o las. Trebuie sa schimb acel atomizator pentru a schimba gustul de aroma? in concluzie nu stiu foarte multe, va rog sa imi explicati si mie pentru ca la scurt timp vreau sa ma las de fumat. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Renunță la idee că este mult mai toxică decât cea normală.
Pa, pa.

Răspuns utilizator avertizat
| InvertedDeformity a răspuns:

Ţigările electronice sunt prezentate de producători ca fiind complet inofensive, ceea ce a determinat o atracţie deosebită pentru fumătorii care au plăcerea acestui viciu, dar, în acelaşi timp, sunt preocupaţi de sănătatea lor. Iată, însă, că ultimele informaţii conduc la concluzia că ţigara electronică nu-i mai puţin nocivă decât sora ei mai mare, ţigara tradiţională. Sofisticata ţigară electronică împrăştie vapori ce conţin substanţe cu potenţial cancerigen. Ţigara electronică produce, prin încălzire, un fum artificial. Despre acest fum, producătorii de asemenea ţigări spun că nu prezintă nici un pericol. În realitate, acest fum este un aerosol, un amestec de particule foarte fine din substanţe chimice. Pot fi substanţe cu arome de tutun, pere, mentă chiar de tiramisu, în versiuni cu sau fără nicotină. Dar indiferent de arome, gazul produs conţine formaldehidă, cunoscută în mod curent sub numele de formol, care poate provoca în special cancere ale foselor nazale. Cantităţile de formol sunt, în multe cazuri, similare celor descoperite în ţigările tradiţionale.

Unele sortimente de ţigări electronice mai degajă şi acroleină, o substanţă foarte toxică. Pentru a ne da seama cât este de toxică această substanţă, articolul consacrat ţigării electronice, apărut recent în ediţia online a Le Figaro, se referă la faptul că a fost folosită pentru gazarea duşmanilor în primul războli mondial.

| Electronica_Tigara_1988 a răspuns:

Lucrurile sunt mult mai simple decat crezi. In primul rand, trebuie sa iti alegi un model de tigara electronica. Iti recomand modelul asta: http://www.tigaraelectronica-nr1.ro/kit-complet-ego-w-vipercig.html. Ai acolo si un filmulet unde poti vedea exact cum functioneaza si cum trebuie sa o folosesti.