| DarkusEyes13 a întrebat:

Imi poate explica si mie putin mai clar ce este acela,, ciclu,, la femei? cum se manifesta? daca este dureros/periculos/grav etc... si ce ii se intampla dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Aurashyk a răspuns:

Nu,nu este deloc grav acesta este un semn cand femeia se maturizeaza si acest fenomen din viata unei femei se intampla de obicei intre 12 si 16 ani.Este scurgerea usangelui din organism si asta mai inseamna ca femeia data poate intretine relatii sexuale protejata fiindca in caz contrar poate ramane insarcinata. Sper ca te-am ajutat. Funda happy

3 răspunsuri:
| DarkusEyes13 explică:

Imi pare rau musiiic si LifeandDeath dar ati dat accelasi raspuns farte bun asa ca nu am stiut caruia sa ii dau funda asa ca pentru nu a face diferente i-am dat-o lui Aurashyk