| criisz a întrebat:

Imi poate recomanda cineva un psiholog din Bucuresti? Un psiholog cu care se poate comunica?
Multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Kazimir a răspuns:

Luminita Popa care lucreaza la Obregia (lucreaza la sectia 2). E un medic psiholog de exceptie si e si profesoara la catedra de psihologie din Bucuresti.

| Dmonik a răspuns:

Cauta aici, printre primii din lista TPU este psiholoaga. Trimite-i un mesaj privat.

| Dina23 a răspuns (pentru Dmonik):

Buna, am gasit aici un psiholog cu care am lucrat in liceu: www.psihologos.ro sper ca nu e tarziu, Bafta!

| mikilaina a răspuns:

Te salut,

Vrei sa urmezi sedinte de consiliere online sau clasice, in cabinet. Un psiholog, bun din Buc din punctul meu de vedere este Anca Dontu, aceasta colaboreaza cu www.topexperti.ro si ofera consiliere psihologica online, dar lucreaza si in cabinet. Cabinetul stiu ca il are pe langa univ. Hyperion, dar nu stium cam cat costa o sedinta. Pentru un pret mai mic si pentru mai mult confort in timpul sedintelor de terapie, poti apela la consilierea online. Oricum ai colabora cu dansa este un om exceptional.

| mikilaina a răspuns:

Te salut,

Un psiholog exceptional din punctul meu de vedere este Anca Dontu. aceasta are cabinet la parterul unui bloc de langa univ. Hyperion, dar colaboreaza si cu site-ul www.topexperti.ro, unde ofera consiliere psihologica pe chat. Daca te preocupa pretul dar esti si o persoana mai comoda iti recomand consiliere prin topexperti.ro, metoda de lucrur aplicata de psiholog este aceeasi

Răspuns utilizator avertizat
| codrinaiulia a răspuns:

Daca locuiesti in sect3 iti recomand cu caldura pe D-na Iuliana Iordache, e foarte calda, pe mine m-a ajutat mult, aveam o depresie si atacuri de panica.Are cabinetul in zona Mol Vitan.Anul trecut lua pe ora 70 lei.Succes!

| aniik a răspuns:

Buna!

Eu iti recomand un psiholog cu care am lucrat foarte bine si am avut rezultate neasteptate.M-a ajutat foarte mult intr-o perioada dificila a vietii mele.
Informatii despre ea poti afla de la:www.ancasamachis.ro/
mult succes!