| miha_6184 a întrebat:

Imi poate spune si mie cineva un tratament babesc pentru cosuri si care face fata fina? Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| missReckless a răspuns:

Bună. Am auzit că funcţionează combinaţia de miere cu scorţişoară. O linguriţă de miere la una şi jumătate de scorţişoară. Aplici masca pe coşuri şi o laşi cam o oră. Sau, ai putea încerca usturoi aplicat pe coşuri, sau o felie subţire de lămâie (lămâia decolorează). Totuşi, cel mai bun antiacneic pe care l-am încercat a fost Zineryt. Succes!

3 răspunsuri:
| Bluef4 a răspuns:

Foloseste crema eritroacnol cu antibotic pentru ca iti calmeaza cosurile si iti lasa pielea finahappy la mine a functionat:d

| kleorys a răspuns:

Sapunul de casa am auzit ca e bun pentru cosuriwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru cosuri : sex. Pentru fata fina : ulei de masline extravirgin, ulei de cocos, de argan, de avocado.