| PandaChan33 a întrebat:

Imi poate sugera cineva ce fel de sampon ar trebui sa folosesc pentru parul meu? E negru si cret si imi tund varfurile arse destul de des dar nu pare deloc sa mai creasca...Imi poate spune cineva ce produse ar trebui sa folosesc? Multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| HazelEyes77 a răspuns:

Cumpara de la plafar un sampon naturist care regenereaza parul si incearca tinctura de ardei iute, brusture si rozmarin care stimuleaza cresterea parului. Si uleiul de ricin si de cocos, sucul de ceapa si ghimbir ajut foarte mult in acest sens. Clateste parul cu otet diluat de mere sau ceai de urzica si nuc. Se gasesc de asemenea si mastii de par naturiste care hranesc parul ajutandu l sa creasca mai repede.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. nu-ti mai da foc la par
2. nu mai taia varfurile asa des.
3...
4.profit.

| FlorinPopescu1995 a răspuns:

Ia-ti masca de par pe baza de ulei de argan, sau/si ulei de argan... dai pe par inainte de dus, lasi 5-10 minute si ai sa vezi diferenta