| V1ShUh a întrebat:

Imi puteti da si mie metode cum sa scap de acnee si de la ce poate aparea?
Funda big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Himera a răspuns:

Acneea apare de la accesul de la sebum. Trebuie sa ai o igiena stricta in ceea ce priveste tenul:
1 foloseste un gel de curatare special pentru fata(sapunul e prea dur)
2 poti sa il amesteci din cand in cand cu putin malai ca sa ai parte de o curatare mai profunda, sa elimini celulele moarte(in special daa ai tenul gras)
3 poti sa iti faci diverse masti : zeama de lamaie+miere, albus de ou batut spuma+ malai/tarate, capsuni facute piureu, argila
4 poti folosi si o crema speciala luata de la farmacie, ex de galbenele
Nu le stoarce si sa nu iti faci obiceiul de a pune mana pe fata!

3 răspunsuri:
| elena1919 a răspuns:

Daca esti adolescent/a,sfatul meu e sa astepti sa treaca,pe net exista o multimeeee de sfaturi si masti, produse care mai de care mai stralucite, eu am 18 ani si asa eram si eu cand aveam acnee,intrebari search pe google,idei sfaturi si toate astea,unii mi au zis sa astept ca o sa treaca,si am incercat si eu destule, si uite ca acum am trecut de faza aia si nu mai amwinkingdaca intr-adevar ai probleme cu acneea iti recomand sa mergi la un dermatolog, el stie cel mai bine ce i bun pentru tine.scuze ca am scris atatlaughingti as mai zice dar...nu stiu exact problema tahappysucces in "tratarea"problemeitongue

| doctoressa a răspuns:

Vezi aici cum poti scapa de acnee http://www.i-medic.ro/blog/pentru-adolescenti-acneea-de- ce-ne-apar-cosuri