| MelisaCristiana a întrebat:

Îmi puteți recomanda niște diete eficiente? În afară de cea in care mănânci la ore fixe sau disociatul, pentru că la mine nu au funcționat. La nutriționist am fost și mi s-au spus lucruri pe care deja le știam. Va rog ajutați-mă, chiar vreau să slăbesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Nume6 a răspuns:

Păi poate ai si ceva la tiroidă.

| Zorn a răspuns:

E cam greu sa iti recomand o dieta, deoarece fiecare organism e diferit si ceea ce functioneaza la cineva, poate ca la tine nu va da randament. Personal, eu incerc sa reduc carbohidratii (paine, ciocolata etc.) si sa nu mananc dupa ora 7. Pe langa asta, te poate ajuta daca bei multa apa, pentru ca ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Iti recomand ca, pe langa astea, sa faci miscare, dar ceva lejer, cum ar fi alergarea.