Buna dimineata, daca vrei o dr nu iti pot recomanda una chiar asa de buna cum este Dr prof Pricop, care este la Elena Doamna, dar iti pot spune ca la fel de bun este si Dr Crauciuc Ovidiu de la aceeasi maternitate, are si cabinet particular in statia lui 5 in Podul Ros cum mergi spre Tesatura pe partea dreapta, de ce iti recomand un barbat si nu o femeie:Eu am doi copii si fata am nascut-o prin cezariana cu profesoara Pricop dar ce nu mi-a placut la ea ca dupa ce nasti nu prea te baga asa in seama, poti sa-i dai mama banilor, intr-adevar este f f buna ca medic dar la al doilea copil am hotarat sa-mi schimb medicul si l-am schimbat cu Crauciuc, intr-adevar este barbat, este la fel de bun si el ca si profesoara Pricop dar este mai atent cu pacientii, pot sa-ti zic ca dupa ce nascusem al doilea copil pana ce mi-a scos firele, timp de o saptamana cit am stat in maternitate a venit sa ma viziteze de 2 ori pe zi, si asta datorita faptului ca este mai atent cu pacientii si intr-adevar stie sa respecte. Sper ca totusi te vei razgandi si iti vei alege un medic ginecolog nu o femeie medic.Bafta si mult succes.
Eu o recomand pe dna dr. Pavaleanu Maricica de la Spital Elena Doamna, este foarte rabdatoare in a asculta pacienta, are foarte mare grija cand esti internat la dumneaei, chiar de-i dai sau nu te trateaza la fel de atent si nu in ultimul rand este si f. bine pregatita profesional, dar mie mi-a placut blandetea ei si mai ales cand te duci prima oara e important.