| valentina_2642 a întrebat:

Imi puteti recomanda un psiholog bun?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| miki_9255 a răspuns:

La TiTan, Stanciu Raluca o cheama merge o prietena la ea. acum depinde si de tine cum te intelegi cu psihologul pentru ca e posibil sa treci pe la mai multi pana iti gasesti pe cineva potrivit :*

7 răspunsuri:
| hummer24 a răspuns:

Habar nu am eu nu ma duc la psiho pentru ca imi este frica, ca imi fura ideilewinking

| Gabonne1982 a răspuns:

Diana Vasile, Eugen Hriscu, Isacu Silvius (Bucuresti) sau Ion Dafinoiu (Iasi)

| miki_9255 a răspuns:

Spitalul se numeste"doctor Constantin Gorgos" big grin

| mikilaina a răspuns:

Din ce oras esti? Intra pe www.topexperti.ro - primul site din ". ro" care ofera consiliere psihologica online. Aici gasesti aproximativ 25 de psihologi buni, pregatitit sa te ajute, sa te indrume, sa iti ofere sfaturi si solutii pentru rezolvarea problemelor tale. Cu bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu o recomand pe Alina Sismanian. Se lauda cu clientii celebri pe care i-a avut, cu toate ca persoanele care au apelat la ea ar fi preferat sa li se pastreze confidentialitatea si dansa sa nu profite de problemele intime pe care le-au avut si sa isi faca reclama. Pentru dansa conteaza cine vine la ea, nu pacientul care ar trebui tratat cu acelasi respect, indiferent daca e persoana publica sau om de rand. In aceasta profesie conteaza calitatea umana careia dansei ii lipseste.
Am apelat la ea, insa a inceput sa imi povesteasca la un moment dat de cazurile avute (mentionand exact functia si firmele unde lucrau respectivii) si a facut caz de persoanele cu o anumita pozitie sociala pe care le-a tratat si am ramas dezgustata. Asa ceva nu se face, nu e deontologic sa ii fie dezvaluite detaliile unui om care vine la tine si iti spune problemele. E o persoana rece, redusa din punct de vedere al amabilitatii minime (in cabinetul dansei nu esti intrebat nici macar daca vrei sa bei un pahar de apa), mai ales daca vii vara si stai in cabinet mai mult de o ora, iar pentru persoane care se duc tinand cont de recomandari, ganditi-va ca s-ar putea sa se foloseasca de cazul vostru pentru a-si face reclama si a arata si altora cat bine a facut. Mi s-a parut redusa din punct de vedere uman, ii place sa isi arate valoarea si isi da prea multa importanta.
Anumite profesii sensibile (medici, preoti, psihologi) nu ar trebui sa vorbeasca despre cazurile lor, nu ar trebui sa diferentieze oamenii in celebritati si oameni de rand, pentru ca aici componenta umana ar trebui sa primeze, nu statutul social. Un psiholog trebuie sa ajute un om, indiferent cine e din ounct de vedere profesional si e pacat ca si-a facut reclama folosindu-se de situatiile cu care s-au confruntat unii oameni si alti clienti s-au lasat sedusi de importanta ei de psiholog.

| show94 a răspuns:

Doamna Doctor Alina Sismanian, e-mail alinasismanian@yahoo.com, e un psiholog excelent, a avut ca si pacienti mai multe persoane cunoscute! Succes

| mihaiCraciunescu8 a răspuns:

O recomand pe D-na Sismanian, pentru, grija, cladura si intelegerea, cu care mi-a fost alaturi in momentele de mare cumpana ale vietii mele.Mi-a dat increderea de care aveam nevoie pentru a merge mai departe.
Si cum cineva spunea mai sus"e posibil sa treci pe la mai multi pana iti gasesti pe cineva potrivit."