| lavinia_6608 a întrebat:

Imi puteti recomanda vreun prdus pe baza de propolis impotriva candidei sau orice altceva naturist? ce este recomandat sa mancam?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Filip23 a răspuns:

Comprimate Dida (uleiuri volatile). Vezi si pe net provita, www.tratamente.ca

4 răspunsuri:
tundenana
| tundenana a răspuns:

In potriva candidei naturist foarte eficient este picaturile din extract de gref... se gaseste la plafar... sunt niste picaturi obtinute din samaburi de grefuit mai precis este un ulei din samburi de gref, se consuma dimineata pe stomacul gol... 10 - 15 pic in jumate de pahar cu apa... renunta la dulciuri de tot, la glucide si o sa vezi ca scapi de e, insa daca e vorba de o candida vaginala eu te-as sfatui ca pe langa cele de sus mentionate sa mergi la ginecolog, sau daca e o altfel de candida la medicul de familie... sanatate multe

mlm
| mlm a răspuns:

Buna da intr-adevar sint o serie de produse naturiste care ajuta la tratarea candidei cum ar fi:TINCTURA de propolis, crema de propolis cu aloe vera, unguent cu propolis(PROPODERM), ceai de galbenele.Pai daca ai sa-mi spui de ce tip este candida?(bucala, gastrica sau vaginala iti pot spune si ce poti papa.Bafta

| stefybx a răspuns:

Cel mai eficient si cel mai bun tratament pentru.candida este propolisul... ovule din propolis, tratament pentru.30 de zile, un ovul seara si spalaturi cu irigatorul cu ceai de ginosept...eu l-am incercat si nu mai am treaba... l-am incercat acum 4 ani si pana acum nici urma de boala asta urata...

Bula
| Bula a răspuns:

Ciuperca candida este prezenta in toate organismele, inca de la varsta mica. De regula, exista in simbioza cu organismul uman si se regaseste la cca 75% din oameni. Daca apare un dezechilibru (de ex. in cazul scaderii imunitatii), atunci devine infectie, in zona mucoaselor: gura, vagin (la femei=scurgerea alba, la barbati rar), caz in care vorbim de candidoza.
Candidoza se poate trata, relativ usor, dar nu cu propolis! Ar fi exact cum ai arunca cu benzina pe foc in loc de apa, ca s-o stingi!
Este medicament si mod de tratament pentru candida, dar ambii parteneri trebuie s-o urmeze, altfel se re-infecteaza reciproc.
Apeleaza la un medic dermatolog sau ginecolog, ei te vor indruma exact!

Întrebări similare